Šta je novo?

HDMI In na HDMI + SPDIF + RCA L/R Audio Out

Troublemaker

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
645
Moja oprema  
Monitor
ASUS ProArt PA278CGV
Miš & tastatura
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse & Logitech MX Keys Mini
Laptop
Lenovo ThinkBook 15 Gen 2
Tablet
Lenovo Yoga Pad Pro (Yoga Tab 13)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy Z Fold 5
Pametni uređaji
Mi Air Purifier 3H
Steam
https://steamcommunity.com/id/acabre
Pristup internetu
  1. Optički internet
Amazon ne šalje u Srbiju, ali poenta je da se nađe negde ovde.
Inače nema ni u Netiksu.

Poslednja izmena:
Firma ne može da kupi sa Amazona?

firma mora da plati preko racuna sto znaci da mora da se radi bankovni transfer. cak i ako amazon to prihvati, transfer novca kosta oko 20$. Dodatno, kada to stigne u srbiju, to ne moze samo da se uzme u posti. Mora se uraditi uvoz i potrebno je izvrsiti carinjenje. Bez obzira da li to radi spediterska kuca ili firma preko koje je roba poslata (dhl, fedex...) to kosta (najcesce oko 34k din). Postoje i drugi fiksni troskovi ka osto su skladistenje u carisnkom magacinu, izrada carinske deklaracije...i to sve je jos oko 2-3k. I na sve to, carinjenje i pdv se obracunavaju i na transport. Sve u svemu, ovo bi ih kostalo bar 200e sa svim troskovima.

@troublemaker, sta zelis da uradis? mozda postoji i drugo resenje. pretpostavljam da zelis da izvuces audio posebno iz hdmi, ali reci sta imas od uredjaja.

Želim da audio sa HDMI kabla bacim na pojačalo preko RCA. Da korisnik koji prezentuje nešto ubode samo HDMI kabl sa njegove strane, a ne i HDMI i pojačalo u audio (sa podešavanjem gde ide audio).

Mora li ovaj uređaj da bude non stop uključen u struju ako radi samo kao hdmi passthrough? Ako da, da li bi mu bila dovoljna struja koju daje tv preko usb-a?
Ako uzmeš, napiši utiske.

Na onom linku sa KP pise da mu je napajanje koje ide uz uredjaj 5V 1A, dok usb "daje" manje struje (na kompu je 500mA za usb 2.0)

Ovi sa KP nemaju uređaj... zvao i proverio da li ga imaju (i kao imaju ga) da bi mi rekli kada sam otišao da ga pokupim, da ga ipak nemaju.
Inače ne izdaju račun, ali za te pare bih i u kešu platio.

Pa onda naruci sa Amazona ako bi platio u kesu 2400, ovako ti izadje par stotina skuplje...

Nazad
Vrh Dno