Šta je novo?

HDDs >= 1TB & 3.5 eSATA fioka ???

• Začetnik teme Začetnik teme xWoLf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xWoLf

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
690
Moja oprema  
Mobilni telefon
062 40 45 40
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. ADSL
razmisljam se nesto, pa sam dosao na ideju da moju kolekciju "svega i svacega" (ma sta to znacilo, hehehe) prebacim na hard-diskove i njih chuvam u ormanu, umesto gomile >1000 DVD-a

gledam nesto cene velikih hard diskova...
koji su najpovoljniji (citaj: najeftiniji) pocev od 1TB pa gore, a kod kojeg je odnos utrosenih dinara po gigabajtu najpovoljniji?? znaci nisu mi bitne ekstra peformanse vec ekstra kapacitet, jer ce to stajati u ormanu napunjeno, a ne prikljuceno na racunar...

gledam nesto, posto imam eSATA na ploci, ustvari samo izvedeni sata na zadnju stranu kucista (ako je to to, mozda i gresim u smislu da se ne zove eSATA... svejedno) , uzeo bih i eksternu HDD fioku za 3.5 hardove, ali koja osim USB (ustvari i ne mora da ima USB) ima i sata prikljucak... jer kontam da ce tako povezan hard disk mnogo brze da komunicira sa racunarom (minimum duplo brze nego preko usb2, ako ne i troduplo...) naravno iz svega napisanog jasno je da hocu SATA diskove

eto... toliko od mene... ocekujem sugestije i savete (navedite mi konkretne modele, da bih lakse nasao ko/gde ima u Beogradu, a moze i adresa prodavca

Hvala unapred

malo je proslo vremena...
resio sam problem tako sto sam kupio HDD docking station.. jedino sto sam nasao u Beogradu je onaj ThermalTake...

radi posao
transfer ide i do 90mb/s , doduse preko eSATA, sto sam i ocekivao... jos samo da kupim hard diskove

Reci mi, gde si nasao docking station? Ako nije tajna, koja mu je cena?

hmmm. ne znam da li smem javno....
firma je micros****ms zakljuci sam... sta je umesto zvezdica
uvnoznik je ona firma od 4 slova sto pocinje na A , ali od njih ne mozes kupiti kao krajnji kupac, oni rade samo dilerski - sa firmama...

cena je pre 15 dana bila 3.900,00 dinara....

mislim da sam rekao dovoljno

Nazad
Vrh Dno