Šta je novo?

HDD za storage

Rizmal

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
725
Moja oprema  
Ostale periferije
PS5 Dig + FanatecDD+
Laptop
McBook Pro 15
Tablet
Apple iPad Pro
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Mozda je vec bilo reci ali ja ne mogu da nadjem,moze li mi neko reci kako su se pokazali samsung F2 hddovi,i dal je bolje uzeti F2 ili F3 seriju od 1tb za storage(za muziku i filmove)

Poslednja izmena:
f2 uzmi jer je predvidjen za storage.

manja postrosnja,manje temperature,manji obrtaji,duzi zivotni vek.

ja ga uzimam uskoro u kombinaciji sa chieftec ceb 35s.

Za storage definitivno F2, uzeo sam nedavno jedan od 1.5TB i odličan je.

ja bi ga turno u HOTSWAP na kucistu i povremeno s njega povukao neki HD film i slicno,znaci preporucujete za ovaj vid F2 na 5400 pre nego f3 na 7200

@bojanh: ja sam ga ubacio u kućište, a što se garancije tiče, čini mi se da je 3 godine, nisam siguran sad.

@D-Devil: bez problema će da ti radi puštanje HD filmova sa njega. F2 bi ipak trebalo da je i tiši i hladniji od F3.

Jedini minus za wd je cena. A i mislim da je overkill, šta će ti tako brz hdd za storage. Ako ćemo tom logikom uzmi 72 SSD-a :)

Uzeo sam sinoc F2 1.5TB,HDD je i pored 5400rpm bas brz,tih i veoma ladan.

Hvala svima na preporukama

Pa, ja cu otici u amise! ***, ako uzmem Samsunga od 1.5 terabajta, a ne bude radio...
Uradicu "format internet:"
:p
Malo je hvaljen, malo ga kude (bukvalno fifti-fifti!)... Svaki (but bukvaly :) ) hard od tera ili tera i po ima neku manu i to ne manu tipa "bucan je" ili "greje se", nego 'ladno bofl roba! Ma, Sunce li im njino proizvodjacko, tuzicu ih! Fegetlije one nijedne, kad napravise takve govancice od hardova...
I ovako sam isfrustriran procentom neispravnih hardova, a ako mi otkaze nov hard, verovatno ce me slog opaliti. Moram naci nekog dobrog advokata, a vi ste mi svedoci da sam psihicki izmaltretiran sa strane Samsunga, WD-a i ostalih proizvodjaca i pre nego sto sam ih kupio...
Ili da lepo uzmem Verbatimov eksterni od terabajta (cena mu je tu negde) i da se ne strecam ako malo uspori... Ufff..
Kad sam pre dve godine kupio Hitachija, uzeo sam ga bez razmisljanja. Eno ga, jos uvek radi kao prvog dana, ali nije vise kod mene, nego kod druga...
Moze li neko ko ima loseg Samsunga da pogleda iz koje je serije? Da proverim pre kupovine.. Verovatno pise digod na njemu. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno