Šta je novo?

HDD za laptop kao usb flash disc

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Treba mi par sveta i putokaza.Planiram da uzmem polovan/nov hdd za laptop i da ga ubacim u rack i naparavim flash-ic od 40Gb.Koliko bi me kostao jedan polovan hdd ili preporucujete nov!?Da li uopste da se upustam u ovu avanturu?Video sa ga kod drugova ali su oni dobili hdd na poklon pa mi ne mogu pomoci.Hvala unapred

Polovni HDovi za lap su kocka, nikad ne znas kako se neko odnosio prema laptopu. Ako ga je stalno nosio u kolima, a nasi putevi puni rupa, hard nece dugo... Mozda je i padao, bio udaran kojekude...

E sugradjanine (u srcu sam jos uvek novosadista) ni ja ti ne preporucujem polovan HDD generalno a pogotovo ne iz laptopa. :d

Ja bih iskreno radio sve to sto ti hoces samo ako bi imao svoj neki polovan HDD pa da ga ne bacim (odma) probao bi da ga koristim u racku.

Generalno iskustvo me je naucilo: 'HDDevi ne vole RACK!!!'

Jedino ako imas neki dobro hladjen turbo giga mega rack pa da znas da ce to da radi... al ni onda ga ja neb turio u rack ako ne moram. A pogotovo ne bih ulagao pare u to.
Kolegi smo pre par meseci kupili solidan rack (na njegovo insistiranje) i on je pazarion novi HDD (400Gig). Evo i dan danas ceka da mu poslju novi da zameni 2. HDD po redu koji se sprzio u tom kucistu.

Vrh Dno