Šta je novo?

HDD>>SSD

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Potreban mi je odgovor na jedno pitanje koji nisma uspeo da nadjem na internetu .. Koja je razlika izmedju HDD I SSD diska ali razlika me iskljucivo interesuje kod reinstalacije sistema i formatiranje particije!?
U cemu je ustvari problem.. Recimo posle reinstalacije sistema on i dalje pamti neke moje podatke na sajtovima .. A uradim full format?! Kako je to moguce?! Problem je sto sam ja prodao taj ssd drugaru i sada
on ima problem jel ne moze da igra NFS jer on i dalje pamti samo moje podatke a zabranju je mu da igra na mom profilu jel sam ja ulogovan na drugom racunaru .. Ista stvar se desava i za neke sajtove na kojima ja radim da kod njega kad ode na internet moze samo sa mojim podatcima da koristi te stranice..

Da li je moguce nekako restartovati ssd ili tako nesto .. Ili jednostavno on ima neki kod ili nesto po cemu je prepoznatljiv.. (Pre kod HDD nisam imao tih problema znaci kad odradim format svi ovi sajtovi su videli racunar kao novi i moglo se logovati na bilo koji nalog a isto tako i da se napravi novi)

Ako neko moze da mi pomogne hvala!

Kako je moguce da posle formata pamti podatke na tom hardu tj. ssd-u?!
Nesto ti tu ne radis kako treba. Kad uradis format ti podaci se obrisu i gazis ih sa novom instalacijom i novim podacima, na koju foru tebi ostaju podaci?

Ma ne ostaju mi podaci .. Nego kazem ti stvari recimo koje pamte tvoj racunar , znas ono kad dozvoljavaju samo jedan nalog za neku igricu i slicne stvari .. E pa nzm kako ali ostaje.. I kad se promeni ceo racunar on i dalje tu.. Evo nesto sam citao po netu ima ljudi koji imaju takav problem.. Jedan decko kaze da je formatirao ssd na drugom racunaru koji je vec imao sistem .. kaze da valjda uvvek ostaje neka skrivena particija od 200mb na ssd-u sad cu jos i to da pokusam ali mi zvuci glupavo..

Da li se MAC Address menja kada se odradi full fomrat?

Vrh Dno