Šta je novo?

Hdd Pomoc Hitno

Caribbou Lou

Čuven
Učlanjen(a)
15.06.2002
Poena
601
Hitno potrebna pomoc, prilikom resize-a particija sa partition Magic-om 7.0 racunar se 'blokirao' i restartovao, jako bitna particija sa install-ima mi je 'otisla' PQMagic je vidi kao PqRP(RECOVERY PARTITION), kako da je povratim (particiju), unapred hvala svima na pomoci. Saljite korisne savete na [email protected] , [email protected] ili na fon 064 11 734 00

E ovako....ja preporucujem da ceo disk (ili ono najvaznije) narezes na cd...verovatno nisi nista zeznuo..
kada to odradis onda sa fdiskom kreni od pocetka i procitaj User Manual od PM da se ne bi desila opet ista stvar..

kUdtiHaEX je napisao(la):
U svakoj lazi ima pola istine. Što znaci da se laž sastoji od jedne polovine, koja je istina, i druge polovine, koja je laž. E sada, ako na ovu drugu polovinu ponovo primenimo aksiomu da u svakoj laži ima pola istine, zakljucujemo da u prvobitnoj laži ima 3/4 istine, a 1/4 laži. Matematickom indukcijom dalje lako dolazimo do rezultata da je limes istinitosti svake laži = 1, tj. da je u pitanju sušta i neokaljana istina.
svaka cast na potpisucheers

Caribbou Lou je napisao(la):
Hitno potrebna pomoc, prilikom resize-a particija sa partition Magic-om 7.0 racunar se 'blokirao' i restartovao, jako bitna particija sa install-ima mi je 'otisla' PQMagic je vidi kao PqRP(RECOVERY PARTITION), kako da je povratim (particiju), unapred hvala svima na pomoci. Saljite korisne savete na [email protected] , [email protected] ili na fon 064 11 734 00

Ovo se i meni desilo pre par dana, ali sam ja formatirao hard
i instalirao os ispocetka.
Mozes da povratis podatke preko nekih programa, mislim da se jedan zove get files back(ili tako nesto), ali su ti podaci razbacani po nekim cudnim direktorijumima.

kUdtiHaEX je napisao(la):
E ovako....ja preporucujem da ceo disk (ili ono najvaznije) narezes na cd...verovatno nisi nista zeznuo..
kada to odradis onda sa fdiskom kreni od pocetka i procitaj User Manual od PM da se ne bi desila opet ista stvar..
Prvo: nisi skapirao poentu, bitno je spasti podatke sa te particije, a ne formatirati disk.

Drugo: skrati taj signature, stvarno je neprimereno da za par reči uzimaš toliko mesta. O "čaršaf" potpisima je već raspravljano, da se tako izrazim.

Treće: Makloren se zbog tvog potpisa prevrće u grobu. Upravo si "dokazao" da je prirodni broj e jednak nuli, tojest da ne postoji.

Inače za problematiku kojom se baviš je mnogo primerenija Bulova algebra, tačnije tautoligije. Svaka neistina je logički proizvod bar jedne neistine i drugog člana koji može biti istinit ili neistinit. Naravno i ti članovi mogu predsavljati vrednosti nekih složenih iskaza pa se mogu posmatrati kao logički proizvod ili zbir nekih elementarnijih funkcija. O apsorbciji i De Morganovim zakonima da i ne govorim.

Probaj da iskoristis Norton Ghost za Dos mozda on moze da ti pomogne, a ako ti komp uopste ne vidi particiju iskoristi Norton Disk Doktor takodje za Dos, meni je pomogao u dosta slucajeva.

Nazad
Vrh Dno