Šta je novo?

HDD drzač

žubrak

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
169
Interesuje me gde mogu da nabavim drzač za hardove, kao što je npr u CHIEFTEC Bravo kućište, ili nesto slično kao CM-ov 4in3 module, ili kao što je u nekim Silverstone kućište, thermaltake xaser III...

treba mi zato jer hocu da montiram hardove tako da kablovi budu nazad prema MB tray...

Nemoguće da tako nešto ne postoji, možda ja nisam tražio dobro ili neznam...

ShowImage.ashx

http://www.desk.rs/katalog/detalji/kuc-cm-bracket-4in3-dm-led/38652/1?i=0&st=2

Bilo je i u malim oglasima, dosta povoljnije, ali ako ti baš treba sad znaš gde ima...

A sto ne kupis ovako nesto ( doduse za jedan hdd je ali meni se bas svidja)🙂
Rotronic-3-5-HDD-Fan-1.jpg Rotronic-3-5-HDD-Fan-2.jpg

Evo da pitam ovde da ne otvaram novu temu, zanima me gde ima da se kupe ovi drzaci za hdd

A sto ne kupis ovako nesto ( doduse za jedan hdd je ali meni se bas svidja)🙂

attachment.php
attachment.php

ili ovako nesto samo malo prostije mada bi mi dobro doslo

scythehddstable2av0.jpg
scythehddstablex3.jpg

35inchadapter.jpg

Poslednja izmena:
bilo je tih Scythe distancera i drzaca u Gigatronu

Pa zar vam za to treba nesto firmirano? 2 parceta lima ili plastike sa rupama i bilo sta kao distancer kroz koji ce ici duzi sraf. Najteze je nabaviti srafove :d

Pa zar vam za to treba nesto firmirano? 2 parceta lima ili plastike sa rupama i bilo sta kao distancer kroz koji ce ici duzi sraf. Najteze je nabaviti srafove :d

Pa razmisljao sam da uradim nesto sam ali bojim se da ce mi drndati puno. Od njih ocekujem da ipak nece vibrirati mada mozda gresim?

combe je napisao(la):
Pa razmisljao sam da uradim nesto sam ali bojim se da ce mi drndati puno. Od njih ocekujem da ipak nece vibrirati mada mozda gresim?

Naravno da ce vibrirati kad sve ide metal na metal. BTW, makar su ovi drzaci s linka jeftini ako nista drugo 😉

a shto jednostavno ne razapnesh bungie konopce...

isto ovako mozhe i preko 5,25 mesta samo che biti makice shire pa neche biti pametno mrdati kucishte mnogo ali sve dok ga ne shutirash biche ok 😀

+ nema boljeg nachina od ovog da ubijesh hdd vibracije jer nigde ne postoji dodirna tachka hdd sa kucishtem sem preko gumenog konopca

Prilozi

• 21012011035.jpg
    21012011035.jpg
    101.8 KB · Pregleda: 35
Nazad
Vrh Dno