DARK SIDE je napisao(la):LJudi,ja moram samo da kazem da kad je u pitanju brzina to mogu da pokazu eventualno testovi.Inache generalni rad na nekom rachunaru nema blage veze da bude neka referenca za stav,kad je u pitanju brzina hard disk jedinice.
Chek bre Mishko.To za velichinu video fajla ima veze jedino ako si na fat32 a hoces veci fajl od 4 giga.Tj.ntfs je bolji izbor ali to je u pitanju format.Ne razumem tu razliku izmedju makstora i drugih u pogledu te osobine.Niti sam znao da je ima.Jeli to 100%?Neznam ako je tako-zbog chega je.....Ajd za RAID i da kapiram....ali ovako kao pojedinachna PS jedinica da se ponashaju razlichito brzinski u pogledu velichine fajla...Ima li neshto o tome na netu?Misko je napisao(la):Pa i nije bas tako, npr. Maxtor je poznat da kad se zalaufa radi najbrze moguce, konkretno npr. rad sa velikim fajlovima je outstanding i zato je obicno izbor ljudi koji rade video montazu, neki diskovi rade bolje sa malim falovima, neki diskovi bas i nisu za RAID itd itd. znaci nije bas svejedno.
Anti Patriota je napisao(la):vucko - hdd nije graficka WTF ti pricas!?
DARK SIDE je napisao(la):Chek bre Mishko.To za velichinu video fajla ima veze jedino ako si na fat32 a hoces veci fajl od 4 giga.Tj.ntfs je bolji izbor ali to je u pitanju format.Ne razumem tu razliku izmedju makstora i drugih u pogledu te osobine.Niti sam znao da je ima.Jeli to 100%?Neznam ako je tako-zbog chega je.....Ajd za RAID i da kapiram....ali ovako kao pojedinachna PS jedinica da se ponashaju razlichito brzinski u pogledu velichine fajla...Ima li neshto o tome na netu?
topuz je napisao(la):Uslovi: SATA, tisina.
Koje napajanje imash?Dobronameran savet je:ako imash no-name ili name-kina da stavish neko proverenije koje stabilno radi.Maxtor ne crkava iz chista mira...Ljudima crkne MAxtor i odmah paljbu po njemu( kod tebe nije sluchaj)a ne pitaju se dali je crko zbog loshe konstrukcije ili mozda loshe struje.Ja sam imao Maxtor od 80 giga i dok je bio na no-name napajanju imao je prekide i blokadu kompa u pojedinim momentima.Kad sam podilkaneo i dao 90 eu za cooler master 450w to je odmah prestalo.A da podvuchem da nije bio kontakt na kablu u pitanju kod kineza.Sve je to lepo "lezalo" ali ipak se chuo zvuk otkachene opruge i prekid.U stvari deshavalo se "nasilno pozicioniranje glave hard disk jedinice".Sa CM je sve to prestalo pa se bojim da ti se ne desi isto sa novim HD>nisam ni sam verovao u bitnost PSU ali sam uvideo....Stariji MAxtor hd su bili posebno osetljivi na losha napajanja.....barem je takvo moje iskustvo i mojh prijatelja(jedan od njih dugo godina prodaje rachunarsku opremu gde mu i ja pomazem i nailazim na svashta).Meni je Maxtor crko pre 3 meseca pa sam opet kupio Maxtora , ovaj je tiši, brži, hladniji i 2,5 puta veći od prethodnog , možda će duže raditi.
Ti si vec drugi koji ovo kaze, u cemu je problem!? Pa ja to najcesce menjam. Izgleda da se fanzo slaze sa mnom. Uzmi najjeftiniji disk bre - znaci maxtor.idavik je napisao(la):sigurno ces HDD koristi najduze od cele konfiguracije, na kraju krajeva, menjaces mainboard i CPU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari