Šta je novo?

HDD Access is Denied

OVERTKILL

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
309
Mom burazeru je pao sistem i posto je imao shifru na Xp-u ne mogu da pristupim nekim fulderima. Kada sam njegov HDD zakacio na moj kompjuter i probao da pristupim lokaciji H:\Documents and Settings\Haus kao i obicno izaslo mi je Access is Denied pristup odbijem.
E sad da li postoji neki windows browser koji ignorise to i pristupa folderu ili je to moguce uraditi sa boot linuksom koji se boot-uje sa CD-a (nemam ideju kako da ga nabavim na netu) ili znate neki drugi trik podatke bih stvarno zeleo da sacuvam.

Pzdrav od mene:wave:

Odes u my computer/tools/folder options/view nadjes opciju usesimplefilesharing(nju iskljucis),
onda kliknes desno dugme na folder koji ne mozes da otvoris pa properties, tu sad imas tab security koji se pojavio posle gasenja onog gore, odaberes usera koji hoces (tvoj ili neki drugi) ispod imas permissions for users/advanced pa onda Owner i dole imas kucicu replace owner on subcontai... and objects, i to je to. Ovo sve radis da bi promenio vlasnika koji moze da otvori folder posto su u pitanju folderi kojima moze da pristupi samo odredjeni user, a sad na toj masini nema tog usera.

Lepo objasnjeno :)

Vrh Dno