Šta je novo?

Hd Usb 2.0

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Imam USB2.0 hard disk i kad ga spojim javlja mi upozorenje da mi High-speeddevice nije spojen na high-speed port.Probao sam na sve usb-e ali je isto.Ploča je DFI NForce 4.

Proveri u bios-u ploce da ti nije negde slucajno setovan USB 1.1 umesto USB 2.0. Kod mene je to pod Integrated Peripherals -> On Chip USB.

Rjesenje ti je da deinstaliras drajvere koje si instalirao sa CD-a od ploce i da instaliras Microsoft-ove drajvere. Imao sam isti problem kao i ti, ali sa flash diskom i rijesio sam ga na ovaj nacin.

Pozdrav.

castor je napisao(la):
Rjesenje ti je da deinstaliras drajvere koje si instalirao sa CD-a od ploce i da instaliras Microsoft-ove drajvere. Imao sam isti problem kao i ti, ali sa flash diskom i rijesio sam ga na ovaj nacin.

Pozdrav.

To mi je još jedino rješenje, jer sam instalirao drivere sa CD-a u biosu mi je uključen USB 2.0, inače imam WinXp sa SP 1a.
Javim dali radi.

Deinstalirao sam drivere i sve radi kako treba.
Hvala Castor

Ja sam isto tako kao i ti ludio, dva puta sam reinstalirao sistem i sve komplet drajvere. Cak sam i nove verzije drajvera skidao sa interneta i nije se desavalo nista. Sve dok nisam instalirao, zbog potrebe, Windows 2000 ali taj put nisam instalirao drajvere za USB i onda mi je flash disk radio kako treba.

To sam primjenio i na Windows XP. I radi.

Pozdrav.

Vrh Dno