Šta je novo?

HD filmovi - Tehnicka diskusija

Pogledao i ispovracao se. Toliko je bljutav film, stomak me zaboleo. Kvalitet je ok.

Sanctum ?
Valja li 1080p CHD ?

Valja, ali je film ako volis ronjenje, pecine, plivanje, nije za mase.

Oces da kazes da je pointless ?
Dakle kvalitet je ok, da ga skidam ?

Sto se price tice, a i kvaliteta slike, po meni nije nista posebno.
Za ubijanje vremena dobro dodje, ali je daleko od onih must have filmova.

Moze da se gleda, ima napetih momenata i par lepih kadrova ali to je sve. Zaplet je banalan a gluma prilicno losa.

Zna li neko gde se mogu skinuti teniski mečevi (poželjno 720p)? Na BitHDTV-u sam uspeo naći samo polufinalni meč 2011 Australian Open-a (0 seedera).

Zna li neko gde se mogu skinuti teniski mečevi (poželjno 720p)? Na BitHDTV-u sam uspeo naći samo polufinalni meč 2011 Australian Open-a (0 seedera).

Imas dosta toga na t3nnis.tv, kao i na tennishaven.com
Milsim da ce ti za oba trebati pozivnice.

Sta uzeti od ova dva? Ovo je za weasela :)

No Country for Old Men 2007 1080p BluRay DD5 1 x264 CRiSC
No Country for Old Men 2007 Blu-ray 1080p DTS x264-CtrlHD

Sta uzeti od ova dva? Ovo je za weasela :)

No Country for Old Men 2007 1080p BluRay DD5 1 x264 CRiSC
No Country for Old Men 2007 Blu-ray 1080p DTS x264-CtrlHD

crisc je odradio bolju verziju tako da je zamenio ctrlhd (malopre obrisan sa hdb) ;)

Trebali li skidati ovaj Battle:Los Angeles 2011 BluRay 1080p DTS x264-CHD ili čekati bolji?

Ako ćeš da budeš dobar mogu da ti pošaljem pozivnicu :D

Daj mi mail na PM. (ako misliš za t3nnis.tv).

Trebali li skidati ovaj Battle:Los Angeles 2011 BluRay 1080p DTS x264-CHD ili čekati bolji?

Sad sam pogledao screenove. Ja bih definitivno sacekao bolji encode. Meni ono deluje jako mutno.

Enkode je na mestu, tj. odlican je.

Ko moze da nadje ima i wiki enkode koji je isto vrhunski.

Ali blu-ray izlazi u junu, kakav su sorce koristili za enkod?
Ovi ss deluju poprilicno mutno i bledunjavo.

Nemam pojma, kinezi su se dokopali nekog bluraya, a retail je sigurno, posto je ostalo jos manje od mesec dana do zvanicnog izlaska a nije postojao onaj "ruski" bluray. Tako da iako izadje i neko izdanje za neko drugo trziste, najverovatnije da ce imati mizerno bolji kvalitet od ovoga.

Meni je ovo nezadovoljavajuce. Mislim na source.

meni je isto izgledalo mutno,pa konatm da upitam bolje stručnjake od sebe :D

90% filma je mlataranje kamere u prasini, nije ni cudo sto je mutno. Jos je dobro i ispalo :d

Uzeo sam 47" LG LCD pa su zelje postale vece i sa 720p polako prelazim na 1080p ripove pa mi treba jedna preporuka.

Bila je nekada tema u kojoj se diskutovalo koji filmovi su vredni gledanja u HD rezoluciji, ali je ta tema odavno zakljucana.

Interesuje me koji animirani film izgleda "nestvarno dobro" u full HD rezoluciji i rip koje grupe da jurim za predlog koji iznesete.

Wall-E za 1080p, moj predlog. Grupe će već neko drugi da ti predloži...

Mada, danas skoro svaki animirani film iz Pixar/Disney i co. izgleda veoma dobro u HD-u.

Jel bi hteo neko da mi posalje invite za neki dobar HD tracker? Hvala :)

Uzeo sam 47" LG LCD pa su zelje postale vece i sa 720p polako prelazim na 1080p ripove pa mi treba jedna preporuka.

Bila je nekada tema u kojoj se diskutovalo koji filmovi su vredni gledanja u HD rezoluciji, ali je ta tema odavno zakljucana.

Interesuje me koji animirani film izgleda "nestvarno dobro" u full HD rezoluciji i rip koje grupe da jurim za predlog koji iznesete.

Ice Age 2 izgleda nestvarno dobro.Vidis svaku dlaku na zivotinjicama, bukvalno.

Nazad
Vrh Dno