Šta je novo?

HD filmovi - Tehnicka diskusija

Za li netko kad bi mogao da izađe "kvalitetniji"Bluray za: Dobar,loš,zao;Za šaku dolara;Za dolar više.T o jedno pitanje,a drugo dali su izašli i hoće li izaći u bluray Bud Spencer and Terrence Hill filmovi? Volio bih da imam sve u svojoj kolekciji!

psihodel je napisao(la):
Sudeći po ovome, izvanredan

Poređenje 1

Poređenje 2

Poređenje 3

Ako se na to mislilo
Mislio sam na ovo za ovaj film gore, Barton Fink. :) Isto tako sam i ja cekao Conquest of Paradise na blurayu, pa je izasao za neko levo trziste i od onoga najbitnijeg (Vangelisov score) dobio se stereo zvuk posto ih je mrzelo da remasteruju ceo surround mix. Uzas.

Ja sam obadvije verzije izbrisao i 720.ctrlhd i onu extendet 1080 HDTV verziju

Poslednja izmena:
auuu *** celih 76Gb, gleda mi se ovo ali nije realno skinuti :(

Ja vise nemam takvih problema, legao blu ray snimac pa samo stancam, i uzivam.

Koji relase LOTR da skidam? 1080p mi treba

The Lord Of The Rings Trilogy EC 1080p BluRay Remux AVC DTS-HD MA 6.1 - KRaLiMaRKo

Ovo ce biti slag na LOTR tortu :D

LOTR ne zaslužuje ništa manje od source-a :D

I dalje čekam, osvežavam CHDbits svakih pet minuta :)

Na hdclub-u ili hdtracker.ru bi trebalo da se pojavi CEE source ako ga bude bilo. Mada mozda ako nabavim pristojan bluray player i kupim ovu trilogiju ako se pojavi kod nas u prodaji. Za sada je tu samo rip, a bice i verovatno source od nekih par stotina gigabajta, posto svaki film zauzima 2 bluray diska od po verovatno 50gb. Znaci ocekujte source od preko 200gb... +extras koji ce biti na dvd-ima i bice jos desetinu gigabajta...

I ja krenuh da skidam CHD LOTR 1080p. Valjda se nisam zeznuo :)

The Lord of The Rings Extended Edition Trilogy BluRay 1080p AVC DTS-HD MA6 1-CHDBits

The Lord of The Rings Extended Edition Trilogy BluRay 1080p AVC DTS-HD MA6 1-CHDBits

Konačno dočekah :) Brzina nije loša na CHDbits-u, sad ne mogu da dočekam da se skine :D

Ukupno 204,27 GB

Dobro je što se svaki film sastoji od dve velike .m2ts datoteke, pa neće biti problem sa reprodukcijom na WDTV-u...

Upravo su postavili ovo kao freeleech, ima da im prsne server :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima..
Imao bih samo jedno pitanje..
Koje su najbolje grupe koje prave hd ripove..
Pa recimo konkretno na : HDtorrentu i BIT-hdtv i HDbits.ro i HDspace..
Zahvaljujem na odgovoru..
Bok..

Konačno dočekah :) Brzina nije loša na CHDbits-u, sad ne mogu da dočekam da se skine :D

Ukupno 204,27 GB

Dobro je što se svaki film sastoji od dve velike .m2ts datoteke, pa neće biti problem sa reprodukcijom na WDTV-u...

Upravo su postavili ovo kao freeleech, ima da im prsne server :)

Meni interesuje u vezi BluRay LOTR dvije stvari.
1.dai će izaći LOTR na nekom od ex-yu jezika
2. Dali ovaj BluRay ima scene sa snimanja jer bi to bas volio.
Sjećam da je bilo na tv dok u produkciji NG (čini mi se) i to kako se pravio Rohan grad.Tražio sam ovaj dok i nigdje ga nisam pronašao?!

Pa da si procitao moj post gore znao bi...
CEE (Central European Edition) izdanja ako se pojave, pojave se prvo na onim ruskim trackerima, a dodaci sa snimanja i tako to, prekopirani su sa starih dvd-ova i isto ovde dolaze na posebnim dvd diskovima. Ko kojim slucajem poseduje onaj dvd collectors edition vec ima najverovatnije sve sto ce da bude. To je nekih 6 dvd-ova dodataka, po 2 dvd-a za svaki film.

Pa da si procitao moj post gore znao bi...
CEE (Central European Edition) izdanja ako se pojave, pojave se prvo na onim ruskim trackerima, a dodaci sa snimanja i tako to, prekopirani su sa starih dvd-ova i isto ovde dolaze na posebnim dvd diskovima. Ko kojim slucajem poseduje onaj dvd collectors edition vec ima najverovatnije sve sto ce da bude. To je nekih 6 dvd-ova dodataka, po 2 dvd-a za svaki film.
Ok

nemam nalog na CHDBits, moram da cekam da se pojavi na Bit-HDTV :(

Za li netko kad bi mogao da izađe "kvalitetniji"Bluray za: Dobar,loš,zao;Za šaku dolara;Za dolar više.T o jedno pitanje,a drugo dali su izašli i hoće li izaći u bluray Bud Spencer and Terrence Hill filmovi? Volio bih da imam sve u svojoj kolekciji!
Lupi search na ovu temu samo
Za dobar los zao je bila diskusija jednom 2 x minimum ako ne i 3 puta..
i nema bolje ... Moras pogledas slike i sam presudis sta ti se vise svidja/ manje smeta.

nemam nalog na CHDBits, moram da cekam da se pojavi na Bit-HDTV :(

Bice sigurno na bithdtv, a mozda se pojavi i ova verzija The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy Extended Editions 2001-2003 1080p BluRay x264 DTS-WiKi i ona je vrhunska.
Ako te mrzi da cekas imas na hdspace i hdtorrents neke verzije...

Ma nije ni bitno, 204gb nece da se skine za dva sata...

Da li je izaslo zvanicno izdanje novog "Pirati sa Kariba" ?

To ti je obicno, theatrical izdanje koje je izaslo odavno.

Ne, mada ako umes mozes i ove postojece da editujes i ubacis nase titlove i menije, ali to je opet komplikovan posao...

ne znam iskreno,ali mi nebi bilo mrsko da saznam kako?!

Ima li kakav topic,kojim halatom i kako to da izvedes ediovanje?

Skinuh TLOTR..Extended.BluRay.1080p.DTSES6.1.x264-CHD, i mogu reci da sam vrlo zadovoljan
VElika razlika u odnosu na obicnu verziju, ali i pricali smo o tome i ovo se i ocekivalo, samo da uzmu pare ljudima 2 puta :)
Verovatno cu skinuti i CEE za kolekciju, vredi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno