Šta je novo?

hd 5750 vs hd 7750 vs r7 250x 2gb

mile_ug

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2008
Poena
309
interesuje me razlika u snazi izmedju ovi graficki imam hd 5750 oc i razmisljam sta da uzmem. neznam dali hd 7750 ili ovu r7 250x 2gb , vjerujem da izmedju 5750 i 7750 nema razlike velike u snazi cak nikakve . sta mi je cinit? za 260 x nemam para + jaca napojna a polovno necu , opeko sam se par puta!

znam za madjare uzimo sam napojnu preko njih za druga cena bila na netu 69 km a kad je dosla 80km + 7 postarina , winwin bosanski je 200 km od mene . i ja sam razmisljo o i3 ili i5 sad neznam koju kombinaciju 1150 ili 1151

Ako si uzeo novo napajanje lc 600w i polovnu gtx465 za ukupno 90evra onda i nisi tako lose prosao.

Vidim da su napajanja kod tebe dosta skuplja, tako da te graficka i ne kosta previse.

prvo 7770 ili 250x je sporija graficka od gtx 465 ne mnogo ali 10 % , napajanje je staro sedma godina i vreme mu je bilo da se menja , a ova je gigabyte model ima dobro hladjenje jest da trosi dosta struje ali ja sam zadovoljan,graficka je dobra ispravna nigdje nije motana kuvana itd ... sta cu sa procesora i memorije i ploce ,da li da menjam ili _

@DeRadicci ja sam u Republici srpskoj ne u srbiji ovde su cene mnogo vece nego kod vas

Sve je to ok, pogotovo ako si apsolutno siguran da je dobra ispravna nigdje nije motana kuvana itd.

Kad si vec uzeo gtx465, probaj da je otkljucas u gtx470, dobices puno dok potrosnja nece da ti skoci, to probaj na maticnoj koja ima inegrisanu grafiku, ako nesto zeznes da vratis original BIOS od 465, srecno.
(Filmic kako se to radi, koristi i starije drajvere, posto novi znaju da ubiju serije 4XX i 5XX)

https://www.youtube.com/watch?v=kQCmF3fMjXM

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno