Šta je novo?

hd 3870 dilema

• Začetnik teme Začetnik teme pelfex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pelfex

Cenjen
Učlanjen(a)
19.05.2010
Poena
151
Pozdrav imam hd 3870 ona radi savrseno u mom kompu maticna msi K9A2 CF,temp max. 45 ima vodena hladjenje, nema nikakvih gresaka kad se igraju igrice, problem je u tome sto nemogu nikako da je pokrenem na drugoj maticnoj ploci, probao sam u 2 nove i jednu polovnu plocu (2 asusove i asrock) ali nista ventilator krene i bootup stane sa crnim ekranom, nema nikakvih beepova vezanih za bios. kad vratim u moj komp ona opet radi normalno. ako neko ima neku ideju sta da probam bio bi veoma zahvalan.

Probaj da updejtujes bios na tim plocama, i da uradis clear mos 😉

Glupo ali bitno: jel vezes i konektor za napajanje na 3870 kad probas u drugom kompu? mozda je napajanje slabo u toj drugoj mashini gde pokusavas da ubacis 3870? ...bar sam tako shvastio- da se radi o 2 mashine,a ne o istoj kojoj se samo menja ploca :trust: bios update obavezno...

dopuna

Pozdrav imam hd 3870 ona radi savrseno u mom kompu maticna msi K9A2 CF,temp max. 45 ima vodena hladjenje, nema nikakvih gresaka kad se igraju igrice, problem je u tome sto nemogu nikako da je pokrenem na drugoj maticnoj ploci, probao sam u 2 nove i jednu polovnu plocu (2 asusove i asrock) ali nista ventilator krene i bootup stane sa crnim ekranom, nema nikakvih beepova vezanih za bios. kad vratim u moj komp ona opet radi normalno. ako neko ima neku ideju sta da probam bio bi veoma zahvalan.

Bios na maticnoj na kojoj sam probao bios je updatovan moralo se zbog novog procesora (na sva 3), moj brat je menjao maticne dok nije nasao sta mu odgovara i hteo sam snjim da zamenim sa 8800 gt(< radi u mom bez prob.) posto on slabo igra. probacu za vikend na jos 2 kompa ako ne upali onda sam vezan za graficku dok ne crkne.

Bios na maticnoj na kojoj sam probao bios je updatovan moralo se zbog novog procesora (na sva 3), moj brat je menjao maticne dok nije nasao sta mu odgovara i hteo sam snjim da zamenim sa 8800 gt(< radi u mom bez prob.) posto on slabo igra. probacu za vikend na jos 2 kompa ako ne upali onda sam vezan za graficku dok ne crkne.

Da li su te ploche imale integrisanu grafiku?:wave:

1 je imala asrokova ali ostale dve nisu. probao sam opet sa novom maticnom asus m4n 78 se posle nebrojnih probe i restarta video sam bios na nekoliko sekundi i opet posle samo crn ekran. stavio sam nov kable za napajanje ali nista

hm..i dalje mi nije jasno sta tacno radis...? ako te dobro razumem pokusavas da je stavis u druge racunare- sa drugim napajanjima? tada mi deluje da su preslaba ta druga napajanja i da je to mozda problem

Nazad
Vrh Dno