Zlatan_ibro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2014
- Poena
- 255
kontaktirao sam ih, hvala
Znači mejl ima veze sa HBO ne sa provajderim, što bi i bilo logično?Samo kad se budeš ponovo prijavljivao preko yetela ostaviš taj isti mail. On će te pitati da li želite da koristite stari nalog i ako potvrdiš ponovo će biti aktivan stari nalog sa tim mailom
Dešava se i na LG TV i drugim OS.Da li se nekome desava da na EON boxu servis koci, pa je potrebno pauzirati i ponovo pokrenuti sadrzaj koji se prati. Ponekad se desi da streaming stane i po 5-6 puta za vreme samo jedne epizode. na LG TV i drugom android TV nemam ovakav problem, niti kada gledam neki drugi streaming servis preko EON boxa.
Na 3 uredjaja istovremenoduze vreme sam korisnik sbb i evo kao premium korisnik dobio sam free hbo max......radi supper na eon boxu i nemam problema.....dao sam sestricu da instalira kod sebe i za sada on (eon sbb korisnik) i ja gledamo ko kada stigne u dve kuce.....hteo bih da iskoristim i instaliram aplikaciju i na Fire sticku pa da nosim sa sobom gde zatreba (ako je to moguce) ......moje pitanje je da li mozemo da gledamo jedan nalog u isto vreme? i koliko njih moze da koristi nalog u isto vreme? hvala puno.
ovde po Srbiji sam mislio......ali bih vecinu vremena gledao na vikendici kada nisam u stanu.Zavisi i gde putujes, i da li je tamo dostupan Hbo Max
Probaj KeepSolid. Znam da ima servere u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji. Trebalo bi posluzi tvojoj svrsiDa li neko ovde slucajno zivi u Nemackoj i koristi HBO Max? Imam pretplatu u okviru Supernove u Srbiji, nekada sam mogao sa Nordom da gledam pa ukinuli, pa Surfshark pa ni to sad ne radi.
Postoji li VPN koji sigurno radi za HBO Max ovde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari