Hvalaa, radi normalno kao i pre na ovaj nacin.A ja sam samo 4 poruke prije napisao da aplikacija radi i dalje ako pronađeš instalacijski apk i instaliraš ga...
Da se nadovežem na ovo, ako promenim operatera da li mi ostaje isti HBO Max nalog ili moram da pravim novi sa novodobijenim aktivacionim kodom (konkretno prešao sam sa mts-a na sbb)?Svasta, na nalogu na HBO Max pise "Itekla je pretplata na HBO Max preko operatera MTS Srbija"..
Sredicu vec, mislio sam da je ukinuto ili sta vec.
Sad vidim da se azurirao i Iris, mozda ima veze s tim
Možeš da zadržiš isti nalog. Samo kad dođeš do koraka gde treba da ostaviš mail, upišeš mail na koji je vezan postojeći nalog i on te pita da li želiš da vežeš za postojeći nalogDa se nadovežem na ovo, ako promenim operatera da li mi ostaje isti HBO Max nalog ili moram da pravim novi sa novodobijenim aktivacionim kodom (konkretno prešao sam sa mts-a na sbb)?
I mene je mrzelo da detaljno čitam tone teksta...Danas dobih mail:
"Ažurirali smo Uslove korišćenja za HBO Max. Pročitaj ih pažljivo. Ove promene stupaju na snagu 14. jula 2023. godine."
U tekstu ništa naročito nisam video. Da li neko zna detaljnije o čemu se radi?
Latinska Amerika će dobiti MAX pre Srbije, kao što su dobili i HBO Max pre nas.Sad nešto razmišljam, za nas koji smo kupili nalog preko Argentine bi bilo dobro da se prelazak na MAX desi istovremeno u Argentini i Srbiji (ex-yu). Jer ako jedno od ta dva tržišta dobije MAX ranije, nećemo moći da gledamo ovde bez VPN sve dok oba tržišta ne dobiju MAX. (kao što je sad slučaj da HBO Max više ne radi sa USA VPN jer servis tamo više ne postoji).
Meni je stigao račun od 800 i nešto dinara od MTS-a, iako više od mesec dana nisam kod njih, pa sumnjam da je to upravo za HBO Max.Pre tri meseca je otkazan telekomov box paket na kome je bila HBO pretplata.
"Problem" je taj što je HBO Max nalog koji je bio povezan preko tog operaterovog paketa još uvek aktivan i funkcionalan, što sam slučajno primetio.
Te me je strah da se ne nađu naknadni pokušaji naplate u nekom trenutku u budućnosti. Preko aplikacije se ne može deaktivirati taj nalog na bilo koji način. Da li treba da cimam Telekom zbog toga?
Trebaš dobiti kod od operatera sa kojim se registruješ na HBO Max.hello , kako da se ulogujem preko provajdera?! pise mi da mi je hbo max aktiviran preko moj mts portala
i kada izaberem logovanje preko provajdera i ukucam moj.mts username i loziku samo mi prijavi neku gresku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari