Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@momsab
Najčešća greška, da ne kažem početnička, pogotovo kad su imena u pitanju,
ako kompletnu seriju ne prevodi isti čovek.;)

Ovo bih i razumeo da imaju rok od 24 sata da prevedu sve epizode, pa angažuju gomilu prevodilaca, ali to se ne radi tako. Nekoliko nedelja pre premijere, prevodiocu treba dati kompletnu sezonu da pripremi sve prevode na tenane, pa onda početi sa emitovanjem.
U suprotnom, veoma često, čak i kada isti čovek prevodi epizodu po epizodu, može se desiti da tek u nekoj narednoj vidi pravi kontekst nečega što je već preveo u nekoj od prethodnih, ali nažalost ne može da ispravi, jer je ta epizoda sa tim prevodom već emitovana.

Ni ja nisam imun na takve greške, pogotovo kad pustim prevod u etar čim ga završim, umesto da sačekam da izađu sve epizode, pa da sve lepo prevedem, pregledam, ispravim, utegnem, dotegnem, pa tek onda postavim za široke narodne mase.
Al, ***, svi žele “odma”... što znači da sređen i ispravljen prevod imam samo ja. :p

Izvinite sto upadam kao padobranac, znam da je kod nas samo 4.58e mesecno kad se uzme godisnji plan, ali samo da proverim da li koristi i za HBO neka sema da bude jos jeftinije? 😀

Nema na zadnjih par strana nista o tome pa da ne listam bezveze ako nema nicega.

Pa od blizih nema niko, koristili su moj koji sam imao u paketu 😀

Videh po netu da je Argentina najbolja opcija jer izgleda jos nisu dosli u Tursku pa cu isprobati to

Ne postoji limit na broj prijavljenih uređaja.
5 profila može da se kreira
3 osobe mogu da gledaju sadržaj istovremeno na različitim uređajima

Oprostite sto se vracam na nesto sta je davno utvrdjeno, ali nista ne vidim u poslednjim stranicama oko deljenja HBO paketa izmedju osoba sa razlicitim IP adresama.
Da li vazi ovo sta je napisano gore u postu ili HBO Max ne moze da se deli? I koja su pravila?

p.s. ja koristim preko SBB ovo free praznicno sad, ali bih da nastavim i delim sa prijateljem (koji je van sbb, ali nam inace radi ocako)

Unapred hvala,
K.

Oprostite sto se vracam na nesto sta je davno utvrdjeno, ali nista ne vidim u poslednjim stranicama oko deljenja HBO paketa izmedju osoba sa razlicitim IP adresama.
Da li vazi ovo sta je napisano gore u postu ili HBO Max ne moze da se deli? I koja su pravila?

p.s. ja koristim preko SBB ovo free praznicno sad, ali bih da nastavim i delim sa prijateljem (koji je van sbb, ali nam inace radi ocako)

Unapred hvala,
K.
Može bez problema da se koristi isti nalog na različitim IP adresama.

Unapred hvala,
K.
Može.

HBO max dobijen preko SBB-a (EON van mreže) koristimo na 3 različite lokacije preko mts interneta.

'The Last of Us' series debuts in 4K HDR & Dolby Atmos on HBO Max
lastofus4k_large.jpg

The Last of Us is available in 4K resolution with HDR10 or Dolby Vision, depending on your device, as well as Dolby Atmos audio if you own capable equipment.
For example, Samsung TVs do no support Dolby Vision and HBO Max does not offer content in HDR10+, so such devices will fall back on standard HDR10.

Pa bilo je i ocekivano, u suprotnom su smece. Kako imaju svega par serija i filmova u 4K, red je da sve novo bude u 4K.
Disney i Netflix i dalje dominiraju sa 4K i Atmos sadrzajem, posebno Disney sa IMAX-om.

Na Twitteru su najavili da će serija ići u 4K.
I zaslužuje.

Mali tehnički off, postoji li (jednostavan?) način da se sa HBOMax izvuče SR titl?

Čak ni ovako kako su preveli nije ispravno, trebalo je umesto Grand parade da bude Zvezde Granda, pošto je to pandan The Voice-a 😂

Prošla je novogodišnja promocija, zaključali su mi HBO i cinemax kanale, uđem u HBO max da testiram, kad ono krenu The Last of Us bez problema. Zar ne bi trebao prvo ponovo da aktiviram na moj SBB pa tek onda da mi omoguće pristup?
Moje pitanje je zar nije i HBO max zaključan, kao i HBO kanali?

Ako hoću da aktiviram HBO max, da li je dovoljno kroz aplikaciju da krenem da gledam, ili mora preko moj SBB naloga?

Moras da odes na sajt HBO Max, da izaberes opciju "Prijava preko operatera", izaberes operatera kojeg imas i tu prvo ukucas podatke sa kojim se logujes na portal kod operatera. Oni provere da imas aktivnu pretplatu, nakon toga pravis nalog na HBO Max

Imam problem da se prijavim na HBO Max preko operatera. Preko SBB-a je sve radilo kako treba, sada hoću da se prijavim preko MTS-a i ne uspevam. Pokušavam od jutros bezuspešno, kontaktirao sam MTS, pa rekoh u međuvremenu da vidim i ovde da li ima rešenja?

Imam problem da se prijavim na HBO Max preko operatera. Preko SBB-a je sve radilo kako treba, sada hoću da se prijavim preko MTS-a i ne uspevam. Pokušavam od jutros bezuspešno, kontaktirao sam MTS, pa rekoh u međuvremenu da vidim i ovde da li ima rešenja?

Na koji način si pretplaćen na HBOMax?

Imam hbo + paket i u nemu je max. Isao na sajt, prijava preko operatera, izaberes telekom, zatim podaci za portal mts. Zatim se pravi nalog na hbo max i to je to.

Imam u okviru Box 3 paketa. Sve znam za način prijave, imao sam preko SBB-a tako godinama, ali ne prihvata podatke sa Moj MTS portala, prijavljuje grešku. Razgovarao sa "naprednom" MTS podrškom, čekam da mi jave šta su uradili. Ne prolazi korak gde se upisuju podaci operatera, ne stižem do dela gde se logujem na HBO Max.

Prilozi

• FE8C02E0-3442-4D1F-B431-4B674264D946.png
    FE8C02E0-3442-4D1F-B431-4B674264D946.png
    287.1 KB · Pregleda: 60
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno