Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hbo Max na Eon SDMC (OTT) Box-u radi bez problema. Prvo je Hbo Go trazio update, zatim je izbacio ponudu za instalaciju Hbo Max-a, instaliran, ubacen nalog i to je to. Bez seckanja, trzanja itd.

Ljudi su se žalili na seckanje prilikom reprodukcije 4K sadržaja.

Mozda ako radi par aplikacija u pozadini ili stuca net. Pustih Dune, bez problema.

Android Box A95X F3 Air Amlogic S905X3 na HBO nema zvuk ali ne kod svih sadrzaja uglavnom pravi problem kod 5.1 e sad kada se ugasi AC3(Dolby Digital) i E-AC3(Dolby plus/DD+) zvuk iz vise pokusaja proradi sve dok se box ne ugasi i onda opet mora sve iz pocetka. Ovo je slucaj kod mene .​

Podesavanja--podesavanja uredjaja--zvuk--izaberite format-rucno koji format ce se koristiti i ukljuciti sve osim AC3(Dolby Digital) i E-AC3(DD+).

Ovi ladno nemaju pojma ni o čemu, Space Jam A New Legacy na EON-u u HBO OD ide sa srpskim audiom, a na aplikaciji samo engleski zvuk, isto i Tom i Džeri, primetio sam da su i neki sadržaji samo isparili i da su neki krnjavi, ima samo po par ep u sred sezone, i ništa od toga nisu sredili još od osmog, loš početak...

LG i iphone 8, ne nalazim opciju za povecanje ili promenu boje titlova. Ima li uopste?

Što lepo kaže @ShadowXMan ,
Our Flag Means Death ima samo tri epizode, a pre dva dana su izašle još tri epizode kojih ovde i dalje nema.

Uopste ne vidim imdb ocene filmova/serija, niti opciju da ih sortiram po oceni kao sto je moglo na HBO Go.

Da li je napravljen novi addon za Kodi ili moze na starom?

Na android TV nisu bili domaći titlovi, sada sada rade ali svaku put moraju da se izabere za svaku epozodu. Ima bubica, bitno da rešavaju.

Trebalo bi da rese da automatski se pustaju titlovi...

Hbo Max na Eon SDMC (OTT) Box-u radi bez problema. Prvo je Hbo Go trazio update, zatim je izbacio ponudu za instalaciju Hbo Max-a, instaliran, ubacen nalog i to je to. Bez seckanja, trzanja itd.
Radi bez seckanja trzanja da.Ali mračna je slika na 4K naslovu,instaliraj HBO max ma samom smart tv-u i uporedi slike.

Radi bez seckanja trzanja da.Ali mračna je slika na 4K naslovu,instaliraj HBO max ma samom smart tv-u i uporedi slike.
Na TV-u gde je Eon box ne postoji mogucnost instalacije HBO Max-a, zato ne mogu uporediti sliku, tj ne postoji aplikacija za tu verziju OS-a...

Na samsung tv iz 2021 malo, malo pa mi izadje da je hbo max nedoatupan i nijedan sadržaj neće da pusti. Onda mora da gasim palim tv da bi proradio.
Dali je neko imao slična iskustva?
Zvao sam korisnički i oni ne znaju šta da mi kažu, rečeno mi je da isključim tv iz zida tj da mu isključim napajanje.
Sve u svemu veliko razočarenje.

Имаш ли негде подешавање за реон где се налазиш?

Odredjuju prema IP adresi. Menjas, eventualno, koristeci VPN aplikacije.

Можда модем/рутер блокира повремено.

Ja i dalje imam cudan bag na jednom od tv-a. Film ili serija nebitno, zakoci slika na 35:44, ton nastavi na kratko i onda krene iz pocetka. Nigde na netu nisam nasao nista slicno. Na eonu radi sad bez greske.

koristim hbo max aplikaciju koju sam skinuo sa amazon store u firefoxu i titlovi su automatski ukljuceni sve je uredu, osim da je pozicija titlova pevise podignuta i ne moze se spustiti. ako koristim aplikaciju za android tv, ljepse izgleda, ali svaki put treba da pokrenem titlove jer se automatski ne ucitaju

Trebaju oni dosta da rade na aplikaciji, da je jos unaprede, dodaju opcije. Neverovatno mi je da tako neke sitnice ne funkcionisu.

Ja i dalje imam cudan bag na jednom od tv-a. Film ili serija nebitno, zakoci slika na 35:44, ton nastavi na kratko i onda krene iz pocetka. Nigde na netu nisam nasao nista slicno. Na eonu radi sad bez greske.
Osim u ovoj temi, nekoliko stranica ranije, zakucava svaki video na 36min :)

Za sada sta sam primetio od bagova/losih stvari:

-Nekad iz nekog razloga vrati na neku raniju epizodu umesto da pusti sledecu
-Kada se pritisne dugme za motanje (fast forward) dok jos nije ucitan video pukne aplikacija
-Konstantno vuce stvari sa API-ja za razliku od Netflixa koji povuce stvari kada se prvi put otvori i nakon toga u pozadini radi sihronizaciju. Nije strasno ali se oseti da uvek povlaci podatke sa interneta, ovo je pitanje da li ce srediti vremenom, nije mala stvar

Zdravo, da li je mozda neko imao probleme sa skidanjem HBO max app na LG tvu? Moja sestra ima LG 43UH661V i ne pojavljuje se nova HBO max aplikacija na storu, a stara je pre radila.

7100pla plb tako nesto, bez problema. Azuriraj tv pre trazenja aplikacije.

05.20.15 kod mene.

Od webos 3.5 radi aplikacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno