Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ja imam Amazon EG i tacno je da ima produzena verzija ali ne pokazuje 4K, DV ni HDR da ima.
Pustam 138Gb verziju sa RD ima sve.

Мала помоћ.
Купио сам Олед ТВ и баш сам хтео да погледам Господаре прстенова продужене верзије оне рипове од 100гб преко Стремиа. А пошто Стремио не ради,где то може да се нађе да се погледа у најбољој резолуцији са свим овим новим технологијама?
Ima na YouTube cijela trilogija extended 4K za buy/rent

Ajde da pitam ovde u vezi Hbo Max pretplate, kako ste zadovoljni generalno s kvalitetom slike? Imam Netflix pretplatu pa bi mozda probao i Hbo. Pominjete neke egipcane i ostalo pa ne kapiram o cemu se radi

Egipat je za Amazon Prime, ne može HBO Max preko Egipta. Mislim da je za HBO Max trenutno najpovoljnija varijanta preko turskog Apple ID-a. Izađe 4,75 € mesečno za najjači paket kada se preračuna i plati na godinu dana. Bile su i neke kombinacije preko Argentine, ali nisam siguran da li je to i dalje dostupno.

Argentina bila za crni petak 6 meseci za oko 2€/m. Posle redovna cena čini mi se preko 10€. Mislim da nema druge varijante preko gaučosa.

A1 daje HBO MAX Premium za razliku od ostalih providera u paketu svojih usluga.

Da Duo plus ima HBO Max premium .

Izgleda za sada USA probno, pa vrv kroz neko vreme širenje u zavisnosti od uspeha...

To je njihova serija, kod mene ima titlova na 37 jezika uključujući engleski CC...

Prilozi

• Screenshot_2026-04-06-14-51-59-116_com.amazon.avod.thirdpartyclient-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-06-14-51-59-116_com.amazon.avod.thirdpartyclient-edit.jpg
    92.1 KB · Pregleda: 41
Ima li neko iskustva sa prelaskom sa Poljske na Egipat? Ističe mi uskoro godišnja Poljska pretplata, mora li novi account ili je dovoljno na ovom da se izmeni billing adresa?

Ima li neko iskustva sa prelaskom sa Poljske na Egipat? Ističe mi uskoro godišnja Poljska pretplata, mora li novi account ili je dovoljno na ovom da se izmeni billing adresa?
Sa istim nalogom sam koristo pre par godina poljski a sad egipatski. Ako me sećanje dobro služi, kod poljskog mi ništa nisu tražili poput billing adrese i sl, kod egipatskog sam ubacio adresu hotela u Kairu.

Isto. Ja sam se prebacio sa poljskog jer nije radio Prime Gaming.
Prime gaming / Luna (as in da dobijaš džaba igre na Gog/Epic/Amazon) radi na poljskom. Ne radi game streaming (mislim, radi i to, ali mora da si u Poljskoj).

Nazad
Vrh Dno