Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Imao cudno nesto na Egipatskom Prime, nije hteo da mi pusti neku seriju kaze geografska lokacija neodgovara.
Tek kad sam upalio VPN na Egipat pustilo me da gledam, to mi se na Poljskom i US Prime nikada nije desilo.

Imao cudno nesto na Egipatskom Prime, nije hteo da mi pusti neku seriju kaze geografska lokacija neodgovara.
Tek kad sam upalio VPN na Egipat pustilo me da gledam, to mi se na Poljskom i US Prime nikada nije desilo.
O kojoj seriji je reč? Moguće da nije ni inače dostupna kod nas, ali ti je bila izlistana iz nekog razloga.

Ma jok gledao vec 5 epizoda, The Wheel of time.
Evo sad na telefonu pokrenuo tu istu epizodu bez vpn, mozda nesto bagovalo juce na AFT.
Sad hoce i na AFT bez vpn, bagovalo zasigurno juce.

Sad probao, radi ta serija bez vpn-a. Imam isto egipatsku pretpaltu

Znaci Egipatski Prime je smece definitivno.
Zakljucan je za serije koje nisu Amazon npr Fear the walking dead 8sezona ili nova serija the winter king.
Isprobao Surfshark, Nordvpn, Expressvpn, PIA, Purevpn, Ivacy sve prepoznaje i javlja da koristim proxy bla bla.
Uspe po neki server da prevari pa pokaze da moze ali kad pustim play onda iskoci da ipak nemoze.
Tako da se posle free trial vracam na Poljake tamo to nisam imao nikad.
Eto za svakoga koga povuce cena da predje da zna sta ga ceka, a i Prime Gaming ne radi.

Kako, zar nije bilo govora da ponuda sadržaja zavisi od zemlje iz koje se gleda, a ne u kojoj je pretplata

Možda je tako, ali... meni ponekad nudi i neke serije (uvek preskočim) gde narator priča na poljskom. Vpn nije uključen, poljski prime.

Ma nema veze što nude i preporučuju, već da li ima sadržaja. I na egipatskom nude serije koje imaju arapske titlove ili audio

Možda je tako, ali... meni ponekad nudi i neke serije (uvek preskočim) gde narator priča na poljskom. Vpn nije uključen, poljski prime.
Da to je mana Poljskog ali opet bolje nego ovo sto sam naveo.
Promenis jezik na engleski i ignorises te ponude Poljske.
Moze da se gleda samo ono sto je za evropsku uniju pusteno.
Radi Prime Gaming.
Kako, zar nije bilo govora da ponuda sadržaja zavisi od zemlje iz koje se gleda, a ne u kojoj je pretplata
Ocigledno nije tako za Egipat, kazem nece te serije da pusta ni sa ni bez vpn.
A bila je prica kao nisu evropska unija i moze vpn gde god itd.
Ma nema veze što nude i preporučuju, već da li ima sadržaja. I na egipatskom nude serije koje imaju arapske titlove ili audio
Tako je to je najvaznije .

Znaci Egipatski Prime je smece definitivno.
Zakljucan je za serije koje nisu Amazon npr Fear the walking dead 8sezona ili nova serija the winter king.
Isprobao Surfshark, Nordvpn, Expressvpn, PIA, Purevpn, Ivacy sve prepoznaje i javlja da koristim proxy bla bla.
Uspe po neki server da prevari pa pokaze da moze ali kad pustim play onda iskoci da ipak nemoze.
Tako da se posle free trial vracam na Poljake tamo to nisam imao nikad.
Eto za svakoga koga povuce cena da predje da zna sta ga ceka, a i Prime Gaming ne radi.
A jesi li siguran da bi te serije imao da imaš srpsku pretplatu?

Neznam za Srpsku ali imao dok sam bio na Poljskoj pretplati.
Uostalom ima ovde ljudi i sa Srpskom i sa Poljskom pretplatom pa nek kazu.
Ko sto gore napisah cim sam uspeo da nadjem vpn server zemlje evrpske unije koji ne prepoznaje prikaze da moze da se gleda.
Pre toga stoji da ne odgovara geografska lokacija blabla.
Za Srbiju neznam moze biti da ne moze zato sto nije EU isto ko i Egipat, ali to mora neko da proveri ko ima tu pretplatu.

Poslednja izmena:
Ima neki problem sa 8. sezonom Fear the Walking Dead. Iz nekog razloga ni meni ne otvara sa poljskom pretplatom. Očigledno je neki problem sa dostupnošću sezone u Srbiji.

Snimak-ekrana-2023-09-26-231427.png

Da, bilo bi dobro da to razjasnimo.
Logika nalaže da ono što je predviđeno za srpsku pretplatu treba da radi u Srbiji bez obzira čija je pretplata.
Ne govorim za vpn, to je već druga priča. Mene interesuje da li sam oštećen za sadržaj time što sam uzeo nečiju drugu pretplatu u odnosu na onu koju treba da uzmem, tj. srpsku.
Ako može neko da isproba ove navedene serije da li rade sa srpskom ili poljskom pretplatom u Srbiji bez vpn-a

Ispravio sam post. Ipak 8. sezona nije dostupna u Srbiji sa poljskom pretplatom. Dakle nije do egipatskog amazona.

Ima neki problem sa 8. sezonom Fear the Walking Dead. Iz nekog razloga ni meni ne otvara sa poljskom pretplatom. Očigledno je neki problem sa dostupnošću sezone u Srbiji.

Snimak-ekrana-2023-09-26-231427.png
E tako je meni prikazivalo sve dok nisam naso nemacki vpn server koji nije prepoznao i pokazao je da ima 8 sezonu za gledanje.
Mada sam mislio da je to za celu EU ali izgleda da je ipak po zemljama podeljeno kad gde pustaju.

Da, bilo bi dobro da to razjasnimo.
Logika nalaže da ono što je predviđeno za srpsku pretplatu treba da radi u Srbiji bez obzira čija je pretplata.
Ne govorim za vpn, to je već druga priča. Mene interesuje da li sam oštećen za sadržaj time što sam uzeo nečiju drugu pretplatu u odnosu na onu koju treba da uzmem, tj. srpsku.
Ako može neko da isproba ove navedene serije da li rade sa srpskom ili poljskom pretplatom u Srbiji bez vpn-a
Sve je to lepo ali kako znas sta je za Srpsku pretplatu?
Ja sam nasao da je osma sezona pustena za Nemacku pa sam zato isao na vpn server iz te zemlje.
Ali su postali gori od Netflixa provaljuju svaki vpn.
Znači ipak egipatski radi dobro
Kako mislis radi dobro?
Ili mislis posto osma sezona nije ni na Poljskom onda je Egipat ok?
Nije samo ta serija makar meni tako da za meni nije dobar ili bolji od Poljskog.
Mada sam se od pocetka ogradio da su to sve serije koje nisu Amazonove, ko gleda samo njihove nece imati ama bas nikakav problem.

Poslednja izmena:
Ne, nego mislim nema razlike da li si uzeo poljski, srpski ili egipatski ili bilo čiji drugi.

Edit: I da imaš nemačku pretplatu opet ne bi radilo iz Srbije

Ne, nego mislim nema razlike da li si uzeo poljski, srpski ili egipatski ili bilo čiji drugi.

Edit: I da imaš nemačku pretplatu opet ne bi radilo iz Srbije
ok to ima smisla ali ne mogu da proverim.
Mora neko ko ima neku EU pretplatu da kad je preko proba.

1695763955618.png
Trazicu dok ne nadjem neki koji radi ;)

Poslednja izmena:
ok to ima smisla ali ne mogu da proverim.
Mora neko ko ima neku EU pretplatu da kad je preko proba.

Pogledajte prilog 406370
Trazicu dok ne nadjem neki koji radi ;)
Nema veze da li je EU pretplata ili ne, mi nemamo sa EU regulativom ništa. Ko ima EU Amazon Prime Video, i dalje će moći da gleda sadržaj namenjen za Srbiju kada se nalazi u Srbiji.

Što se tiče VPN-a, ja koristim besplatni UrbanVPN na laptopu da gledam nemački Prime Video i uvek radi bez problema. Ali kako bi dobio celokupan nemački sadržaj, pristupaj Prime Videu preko amazon.de, a ne primevideo.com. Možeš se najnormalnije prijaviti sa svojim egipatskim nalogom.

Samo je bitno da razjasnimo jednu stvar. A to je da nema veze čija je pretplata već odakle gledate ili koji vpn koristite.
Da li sam u pravu?

Evo uspeo sam na Egipatskom da aktiviram 8 sezonu sve epizode preko Surfsharka server Japan (static IP).
Samo je bitno da razjasnimo jednu stvar. A to je da nema veze čija je pretplata već odakle gledate ili koji vpn koristite.
Da li sam u pravu?
Da u pravu si ali pitanje je kako znas ko sta moze gde da gleda.
Evo sad Japan moze sto Srbija, Poljska i Egipat ne mogu, zbog cega gde je logika?

Evo uspeo sam na Egipatskom da aktiviram 8 sezonu sve epizode preko Surfsharka server Japan (static IP).

Da u pravu si ali pitanje je kako znas ko sta moze gde da gleda.
Evo sad Japan moze sto Srbija, Poljska i Egipat ne mogu, zbog cega gde je logika?
Kako zbog čega? Pa zbog autorskih prava. I na Netflixu u Srbiji ne možeš da gledaš sav sadržaj koji je dostupan u, na primer, Nemackoj i obrnuto.

Nema veze da li je EU pretplata ili ne, mi nemamo sa EU regulativom ništa. Ko ima EU Amazon Prime Video, i dalje će moći da gleda sadržaj namenjen za Srbiju kada se nalazi u Srbiji.

Što se tiče VPN-a, ja koristim besplatni UrbanVPN na laptopu da gledam nemački Prime Video i uvek radi bez problema. Ali kako bi dobio celokupan nemački sadržaj, pristupaj Prime Videu preko amazon.de, a ne primevideo.com. Možeš se najnormalnije prijaviti sa svojim egipatskim nalogom.
Znaci ulogujem se na Amazon.de sa vpn na Nemacku i pustice mi sadrzaj za njih.
Sa tim da to pije vodu samo za komp, na AFT je fiksno prijavljen tu nema mrdanja.
Ja sam sad ulogovan na Amazon.eg preko Japan vpn otvorio serije koje nisam mogao pre, ali probacu ovo zvuci prostije.
Definitivno pusta odakle gledas geolokacija a ne odakle je pretplata, mora da se trazi koji serijal je gde pusten(autorska prava) itd
Lakse Stremio i cao LOL

Poslednja izmena:
Znaci ulogujem se na Amazon.de sa vpn na Nemacku i pustice mi sadrzaj za njih.
Sa tim da to pije vodu samo za komp, na AFT je fiksno prijavljen tu nema mrdanja.
Ja sam sad ulogovan na Amazon.eg preko Japan vpn otvorio serije koje nisam mogao pre, ali probacu ovo zvuci prostije.
Definitivno pusta odakle gledas geolokacija a ne odakle je pretplata, mora da se trazi koji serijal je gde pusten(autorska prava) itd
Lakse Stremio i cao LOL
Da, na Amazon.de ideš pa tu klikneš Prime Video. Oni imaju bruku sadržaja. Imaju i live kanale, prenosili su i kvalifikacije za Euro. Imaju također i “freevie” kategoriju sa besplatnim filmovima/serijama, ali uz reklame.
IMG_1882.png

Da ali samo na Laptopu/PC.
Dok za sve multimedialne uredjaje (AFT, NVIDIA , Smart TV itd) mora vpn koji ne provale jer su oni registrovani fiksno.
Mislim da vecina ovde gleda na TV preko takvih uredjaja.

Amazon Prime ima najbolji sadržaj sa upaljenim Američkim VPN-om.
Ja ga isključivo tako i gledam.

Nazad
Vrh Dno