Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Dobijem sadržaj koji nije dostupan na našim IP adresama
Recimo Law and Order je ovde omogućena samo deseta sezona, a na skandinavskim sve sezone od sedme do kraja
Imaš besplatan test, posle platiš ako ti odgovara

Dosta naslova je u Prime paketu na teritoriji USA a van se mora dodatno kupiti.
Npr. svi LOTR filmovi su uključeni u Prime u Americi, kod nas te filmove moraš dodatno kupiti. Slični slučaj sa npr. Sonic2, No time to die... itd.
VPN to rešava.

Ne gledam filmove pa ne znam, meni su bitne serije i DNS mi tu maksimalno pomaže

Da li The Lord of the Rings: The Rings of Power, na Amazon Prime im subs na HR ili SRB?

Ја покушао да уплатим преко пољске и блокирали ми налог који је регистрован за Србији. Сада доказујем са рачунима и фотокопијом платне картице, а да је скривен део броја картице. Можда се то дешава само мени, па ми баш смор. Изгледа да нећу моћи тако јефтино да прођем.
Све је ипак прошло како треба. Ево мој начин.

На главном налогу није била активна картица (нисам имао ни једну куповину до сада, мада сам унео пре картицу), али су остале активне адресе. Поново сам активирао картицу и прегледао цео налог и видео да је све ок са подацима. Имао сам две адресе, једна у Србији и једна у Пољској. Ту му Пољској сам узео са Гугл мапе. Нашао неку пекару у Варшави. И приликом одласка на amazon.pl логовао сам се са подацима налога и изабрао целу годину за 49 злота и изабрао пробни период и све је прошло како треба. Е да изабрао сам адресу која ми је била сачувана у Пољској. Имејл о потврди ми је стигао после 10 минута.

Dosta naslova je u Prime paketu na teritoriji USA a van se mora dodatno kupiti.
Npr. svi LOTR filmovi su uključeni u Prime u Americi, kod nas te filmove moraš dodatno kupiti. Slični slučaj sa npr. Sonic2, No time to die... itd.
VPN to rešava.
Vidi kod mene pak situaciju, Prime je pravljen u UAE, sa VPN-om na USA ne dobijam nista dodatno, cak mi nestanu neki naslovi (zapamtio sam bas da je Picard nestao)??

Е сад мени нешто није јасно. Ако сам преко Амазона у Пољској купио Prime, зашто ми то и не показује на сајту Амазон, него ми и даље нуди да уплатим пробну верзију? Ја без проблема улазим у Прајм видео секцију и Прајм гејминг. Нисам нашао тему за Амазон, па зато питам овде.

Mozes da uzmes mesec dana free na svakom amazonu sa istim nalogom. Sledeci mesec odes na turski i uzmes tamo. Pa tako redom.

Али јуче сам узео годину дана са првих месец дана бесплатно. Зар не би требало да ми пише на сајту да већ имам Прајм? Први пут сам код Амазона, тако да је мало смешно што питам ово.

Prime je lokacijski određen, ali uključujuje Prime video, plus postoji Prime video kao posebna usluga. Npr. kad kupiš poljski Prime on ne važi u Nemačkoj ili UK. Ali si uz njega dobio Prime video koji možeš gledati bilo gde u principu, sa ograničenjima sadržaja zavisno gde gledaš. Ako uplatiš samo Prime video tamo gde se nudi samo to (npr. u Norveškoj), nećeš imati druge Prime pogodnosti nigde.

На ком серису имају Господари прстенова продужене верзије ХД?
Хбо макс има онсновне верзије,и продужене Хобите.

Mislim da nema nigde. Na Prime-u ima ali nije uključen u cenu pretplate. Dodatno se kupuje. Čak i ako si u USA.

Данас ми скинули са рачуна 49 злота. Хммм, зар не треба месец дана да буде бесплатна проба?

Елем што се тиче Амазон Прајм јесте ограничен на пољску.

Mislim da je probni period neobavezujući, tako da možeš da probaš, a možeš i da odmah uzmeš pretplatu.

Meni je preostalo još 3-4 dana probe, do tad učim poljski. :)

Zainteresovan sam za familiju Appletv+ ako neko prima clanove.
Jedan clan sa foruma mi je dao svoj trial i odusevljen sam kvalitetom streama, ali ne uspevam da aktiviram cena je smesna mesecna.

Kada se pokrene neki VPN onda mogu da se nadju na HBO Max gospodari prstenova produzene verzije ali u tom slucaju onda nema nasih prevoda. Kada sam jednom prilikom tako pokrenuo VPN sam nasao more serije koje postoje za druga trzista ali ih kod nas nema a da ne govorim za filmove.

Kada se pokrene neki VPN onda mogu da se nadju na HBO Max gospodari prstenova produzene verzije ali u tom slucaju onda nema nasih prevoda. Kada sam jednom prilikom tako pokrenuo VPN sam nasao more serije koje postoje za druga trzista ali ih kod nas nema a da ne govorim za filmove.
Браво.
Кад сам упалио ВПН добио сам опцију и за продужене верзије!
Чак је квалитет снимка доста бољи

Poslednja izmena:
Kod mene su svi LOTR uz VPN samo HD kvaliteta na HBOmax.

И мени пише да је ХД али је слика боља.

Него,да ли је неко скоро,у последњих пар дана,покушао да направи малог на Прајму преко Пољске?

Ја сам мало пре покушао и негде сам изгледа погрешио чим су одмах блокирали.

Упалио сам Норд на Пољску,ушао у апликацију на ми 4к стику.
Покрекренуо сам Прајм и отишао на прављење налога
Отворио се прозор са оним кодом и да одем на прајмвидео.цом/мајтв да направим налог и активирам.
Што сам и одрадио,дао сам мој јахоо мејл и мој мобилни.
Шаљу онај ОТП код па сам морао да дам мој број.
Регистрација је прошла,тражио ми је број картице да би се активирало трајал или да се плати одмах.
Убацио сам адресу из Пољске како ми је сугерисано,прошло је све али је после пар минута све блокирано!
Где сам погрешио?

Него,да ли је неко скоро,у последњих пар дана,покушао да направи малог на Прајму преко Пољске?

Отворио се прозор са оним кодом и да одем на прајмвидео.цом/мајтв да направим налог и активирам.
Регистрација је прошла,тражио ми је број картице да би се активирало трајал или да се плати одмах.
Убацио сам адресу из Пољске како ми је сугерисано,прошло је све али је после пар минута све блокирано!
Где сам погрешио?
Mislim da je greška u tome što si sve to radio iz Prime aplikacije. Evo kako sam ja odradio, pre neki dan mi je bez ikakvih problema skinuto 49 PLN za godinu dana, nakon jednomesečne probe:

Nadam se da će uspeti :)

@Aleksandar@1389
Ne znam šta da ti kažem. Ja sam pokušao i sa adresom u Poljkoj i brojem telefona i samo što nisam uzeo poljsko državljanstvo i počeo da učim poljski. :)

Međutim, sve vreme me je smeštao u Rigu (Letonija) i obećavao da će mi naplatiti 49 $.

Na kraju sam vratio sve kako je bilo i ranije (srpski kontakti) i kad je došlo vreme naplatili su 49 zlota.

Radio sam preko pretraživača, na pc-u.

@Aleksandar@1389
Ne znam šta da ti kažem. Ja sam pokušao i sa adresom u Poljkoj i brojem telefona i samo što nisam uzeo poljsko državljanstvo i počeo da učim poljski. :)

Međutim, sve vreme me je smeštao u Rigu (Letonija) i obećavao da će mi naplatiti 49 $.

Na kraju sam vratio sve kako je bilo i ranije (srpski kontakti) i kad je došlo vreme naplatili su 49 zlota.

Radio sam preko pretraživača, na pc-u.
Ako ne uspes preko Poljske, uradi preko Turske. Radi 100%. Cena 0.45€ mesecno.
amazon.com.tr je stranica

Где сам погрешио?
Prime nije isto što i prime video.
Treba da na amazon.pl kupiš prime, a onda se sa tim Amazon nalogom uloguješ na primevideo.com.

Иста процедура,палим ВПН на Пољску/Турску па на амазон.пл или амазон.тр и купим прајм?
Адресе и телефон куцам које?
телефон мора мој због отп кода.

Јел после могу да се улогујем на апликацију или мора преко прајмвидео.цом?

Иста процедура,палим ВПН на Пољску/Турску па на амазон.пл или амазон.тр и купим прајм?
Адресе и телефон куцам које?
телефон мора мој због отп кода.

Јел после могу да се улогујем на апликацију или мора преко прајмвидео.цом?
Ako ideš preko Turske, pališ turski VPN i ideš na amazon.com.tr. Pri kreiranju naloga kucaš neku adresu u Turskoj (npr. adresu nekog hotela). Ja kada sam kreirao nalog nisam morao unositi nikakav broj telefona, ali ako tebi traži, upisi.
Kada uspešno napraviš account, možeš se logovati i na Prime Video aplikaciji.

Мени је тражио телефон приликом регистрације за отп код.

И после је опет било кад сам куцао број картице где је требала адреса да се укуца и ту је тражио број телефона!

Ne treba VPN za poljski Prime. Ode se na Amazon.pl, uloguje sa postojećim nalogom, OTP kod šalje regularno na srpski broj telefona koji imam ubačen od ranije na nekom od Amazona. I kad se uloguje uplati se Prime. Nije neophodna ni poljska adresa za registraciju.

Коју адресу да куцам онда?
Ако немам налог да ли га правим на амазон.пл?

Nazad
Vrh Dno