Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ja samo da dodam da moj postupak radi na android boxu. :)

Poljska je u EU a tamo vredi pravilo da u bilo kojoj EU državi servis mora da prikazuje ponudu matične zemlje.
Ako odabereš neku državu izvan EU dobićeš ponudu te zemlje, ali ponudu ostalih EU država nažalost nećeš videti.

Хвала свима на одговорима, дакле могао бих да променим адресу на самом профилу и тако добијем садржај макар из те земље?
Пошто сам већ уплатио годишњу претплату, користићу га свакако, макар и са Пољским садржајем, али ћу онда имати у виду да следеће године узмем турски пакет.

Hvala, jel ima godisnja pretplata ili mora mesecno?
Citam oprecne stvari, sa jedne strane ne vazi zakon EU znaci moze da se VPN otvori sadrzaj druge zemlje a sa druge strane kazu da je sadrzaj limitiran na Turski zato je kao niska cena toliko. Ko ima Turski nalog ako moze malo da pojasni. Godina bi bila 4.7.EU auuu
Jel to znaci mora VPN na US npr non stop da bi imao neki normalan sadrzaj.
Trenutno na Poljskom nalogu bez VPN imam sve ili vecinu sadrzaja koja me interesuje.

Ja imam turski Prime. I sadržaj zavisi o državi u kojoj si...

Kod nas dobiješ sadržaj koji bi inače dobio, kad upališ US VPN dobiješ US sadržaj...

Savrseno, ja sam komentar gore shvatio kao usko Turski sadrzaj.
Cim istekne Poljski prelazim kod njih.

Poljski prime mi ističe u decembru, ali mi turski normalno nudi da se pretplatim. Isto i na amazon.com piše da nemam nijednu aktivnu pretplatu.
Sad se mislim da probam i taj turski da preklopim, ali ne znam kako će se to preneti na servis, pogotovo na fire tv uređaju

Osim cene, prednost "turskog" Prajma je to što radi VPN na svim državama EU. To je jedina razlika u odnosu na "poljski".

Samo da javim, otišao sam na poljski, otkazao pretplatu i dobiću refund za ostatak pretplate. 30 i nešto zlota od 47 koliko je naplaćeno.
Otišao na turski i bez vpn aktivirao. Morao sam da dodam još jednu adresu iz turske. Napisao sam adresu iz bg i stavio 34000 istanbul i prošlo je. Naš telefon takođe.
Naplaćeno mi je 1.01 try, valjda za potvrdu kartice. Inače sam 30 dana free trial.

Upravo usao na turski prime,
"Once the free trial is over, Amazon Prime is just £7.90 per month. You can cancel whenever you want."

Steta sto nema godisnja pretplata ko Poljska.

Kako ste došli do turskog prima, po toj ceni, ako može malo objašnjenje?

Uzeo i ja turski Prime (ovo za oko 0.4e mesecno je dzaba)

Мала помоћ око величине слике на филмовима. За неке слика може да се развуче да покрије цео екран,а за неке ми смањи величину слике горе и доле.
PXL_20230217_210316068~2.jpg

Зашто је ово овако,да ли је могуће да ми ТВ недопушта да слику развучем од краја до краја?
Слика је од Господара Прстенова,продужена верзија са ХБО-а.

Мала помоћ око величине слике на филмовима. За неке слика може да се развуче да покрије цео екран,а за неке ми смањи величину слике горе и доле.
Pogledajte prilog 376745

Зашто је ово овако,да ли је могуће да ми ТВ недопушта да слику развучем од краја до краја?
Слика је од Господара Прстенова,продужена верзија са ХБО-а.
LOTR je sniman u formatu 2.35:1 (CinemaScope) a 99% televizora je formata 16:9 (1.78:1). Ova razlika su te "crne trake". Nema tu pomoći. Može da se zumira kod nekih playera ali se gubi dobar deo slike i čitava poenta.

Nazad
Vrh Dno