Šta je novo?

Hazard Ops

gorgilije

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
845
Ovo neko totalno ludilo!Jos je u beti.

Hazard-Ops-106692.jpg

Prijave za betu:

http://signup.hazardops.com/en/versus?aid=&rid=1414

Davno dobio kljuc, ne znam da li i dalje radi. Nije mi se dalo probavati: HOPSK-SVSDB-AMCZK-5T4TR

Juce krenula Open Beta vise nisu potrebni kljucevi.

Igra po tutorijalu i razgledanju menija deluje da bi mogla biti fun, ali su im serveri juce bili TOTALNI RASPAD xD

Znaci po 5 sekundi delay, non stop DC apsolutno ne igrivo. Igru sam obrisao jer krece ArcheAge danas, ali cu ponovo skinuti sledece nedelje, valjda ce srediti servere do tada, ionako je samo ~3gb klijent.

Ja ovo ne bi igrao da sam na vasem mestu. Igra je krenula sa razvojem pre mnogo godina, kada je Tencent kupio akcije Epica i otvorio Epic Games China. Prvobitno se zvala Mercenary Ops i nije bila buckuris kao sa trejlera. U medjuvremenu je tim promenio ime i sada nemaju nikakve veze sa Epicom. Verovatno su skontali da njihova ruznjikava (UE3) online pucacina nema sta da trazi u moru slicnih pa su napravili miks svega i svacega da bi tako privukli igrace.

Ja ovo ne bi igrao da sam na vasem mestu. Igra je krenula sa razvojem pre mnogo godina, kada je Tencent kupio akcije Epica i otvorio Epic Games China. Prvobitno se zvala Mercenary Ops i nije bila buckuris kao sa trejlera. U medjuvremenu je tim promenio ime i sada nemaju nikakve veze sa Epicom. Verovatno su skontali da njihova ruznjikava (UE3) online pucacina nema sta da trazi u moru slicnih pa su napravili miks svega i svacega da bi tako privukli igrace.

ponekad zna biti zabavna....btv šta se grafike tiče,više nego zadovoljavajuća

Ova igra je prvo izasla na NA trziste ,tamo se zove Zombies Monsters Robots...

Igra je ok za ubijanje dosade ,iako mi se par stvari ne svidja ,a to su ,hitbox koji im je smesan, jedino headshot pravi neku razliku u dmgu, takodje ,ovo je najveca camperska igra koju sam ikada igrao ,znaci likovi ne izlaze iz stekova...Pored svega toga ,igra je i teski p2w ,vecina "boljih" wepova se mogu jedino donirati ,kao i jos par slotova u inventoriju ...
Grafika je isto ok ,pomalo me podseca na resident evil 5..

Imam ja kljuc ako neko hoce. Dobio pre 100 god nikad nije aktiviran, tako da trebalo bi da radi ali nisam 100% siguran.

kako je krenulo, zavrsice u F2P vodama, ako vec nisu...

Skinuo sam ponovo, sada kada je ping odlican (40-50ms imam) moram reci da je igra veoma zabavna u PvE delu, PvP jos nisam probao. Jos treba tu polish-a UI je malo skrnav i ima sitnih bagova. E sada koliko dugo treba da dosadi i koliko je PvP fer prema ljudima sto ne placaju jos uvek ne mogu reci. Ali vredi skinuti i probati igru, nepuna 4gb.

Treba ovo u Online sekciju da se prebaci.

Igra je danas zvanicno izasla u EU i stime dolazi novi veliki update. Igra je fun, pogotovo PvE deo.

Vrh Dno