Šta je novo?

Hauppauge problem

radera

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2004
Poena
619
Kupio sam pre dva-tri meseca Hauppauge WinTV-HVR 900. Stiglo je iz Zagreba, sa sve kablicem za capture i daljinskim (btw bilo 30e jeftinije nego u BG) i savrseno je radilo. U poslednje vreme sam primetio da mi daljinski vise ne radi. Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude? Da li je problem hardverski (to jest u samom daljincu), ili je softver u pitanju?

Karta do Zg i nazad je više od 30e. Trebao si da misliš na garanciju pre kupovine ;)
Da bi proverio do čega je problem, bilo bi super da imaš još jedan primerak, koji nemaš.
Možda reinstalacija, pa probaj opet sve da instaliraš ;)

Prvo, kupovina je isla preko prijatelja koji zivi i radi na relaciji BG - ZG. Drugo, kod nas se prodavala gola Hauppauge usb kartica - bez capture kablica i daljinskog, tako da iako ne radi daljinac, makar sam na dobitku za kabl!
I nije neka logika, ali dobro. Inace, nije u pitanju instalacija, jer sam to vec probao i remote i posle reinstalacije ne daje znake zivota. Ako ne uspem nista - vidim da cu opet da vucem prijatelja za rukav da vracha karticu i reklamira...

bilo koji daljinac uvek možeš proveriti da li ti radi tako što ga uperiš u nešto sa ccd senzorom (web kamerica, kamera na mobilnom, digitalni foto aparat, itd)

Nisam se toga setio. U svakom slucaju hvala - odlican savet. Probao i ispada da daljinac radi. Makar sam tu dilemu resio. Probacu da Hauppauge karticu instaliram na PC, da vidim kako ce tamo da radi.

EyeTV 3.0 je resio sve probleme.

Nazad
Vrh Dno