carloss
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2006
- Poena
- 309
Kupio sam ovu tv karticu juce i imam nevidjene probleme. Sa njom se dobije softver wintv2000 sa kojim mi uopste ne radi, slike nema i obavezno zablokira. Koristim windows xp professional i ne znam da li ova kartica uopste moze da radi pod ovim windowsom, posto ima taj sufiks mce. Prodavac mi je rekao da moze. Skinuo sam pa jedno 15 programa razlicitih za tv tjunere, nijedan mi nije radio kako treba, najbolji je bio dscaler, ali cim nesto cackam u njemu izgubi se ton ili slika i onda moram da restartujem ceo racunar da bi opet proradio. Daljinski mi uopste ne radi, ni sa jednim programom nije proradio. Da li neko ima ovu karticu i ovakva iskustva, jer cu da izludim.
Neki od programa koje sam probao su: windvr3, sagetv, media portal, chris tv, beyond tv, tv tool, ct pvr, gb-pvr (koji uopste nisam uspeo da podesim), atv2000, wintv2000, K!tv, dscaler itd.
Bilo kakva informacija bi mi dobro dosla
Neki od programa koje sam probao su: windvr3, sagetv, media portal, chris tv, beyond tv, tv tool, ct pvr, gb-pvr (koji uopste nisam uspeo da podesim), atv2000, wintv2000, K!tv, dscaler itd.
Bilo kakva informacija bi mi dobro dosla