Šta je novo?

Hatred

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borat

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
290
:-devil-::-devil-::-devil-: Napokon nesto sa stilom hahahaha 😀😀😀

Potpuno nepoznati poljski razvojni tim Destructive Creations predstavio je prvi gejmplej trejler iz svoje igre Hatred koja je u rekordnom roku izazvala veliko interesovanje svetskih medija.

Naime, ovaj naslov je izometrijska pucačina u kojoj vodimo hladnokrvnog ubicu koji pokušava da počini masakr nad civilima. Sam trejler prikazuje glavnog junaka koji na periferiji Njujorka ubija sve ljude bez izuzetka i uz preteranu upotrebu sile a sve to pogoni Unreal Engine 4. Iz razvojnog tima poručuju kako niko ne bi trebalo da temu uzima za ozbiljno i da je ovo naslov u kome se možemo osloboditi stega političke korektnosti. Ovo ostvarenje inače još uvek nema izdavača a autori se nadaju da će dobiti dozvolu za objavljivanje na Steamu ili Gog.

http://www.bravo.rs/screenfun/posta...-je-igra-zbog-koje-su-gejmeri-opet-na-tapetu/

znaci ovo ce koliko sutra biti zabranjeno u svim zemljama na svetu 😀

igrao sam svakakve igre, izmedju ostalih i neki postal davno (cini mi se dvojku), al ovo mi je definitivno preterivanje i cisto bespotrebno namensko izivljavanje

Ova igra ne spada u onu bezazlenu kategoriju - sick, but i like it... ovo je stvarno bolesno, sa tolikom dozom realizma, da je zabrinjavajuce...
Znaci glavni lik je prilicno sklon samoubistvu, ali pre nego sto sebi presudi ili tacnije, dokle ga neko ne ubije, zeli sto vise neduznih ljudi da poubija, jer mu je dosta ovog sveta i ljudi...
Osecaj koji sigurno ima solidan broj ljudi na svetu, i bolesnih koji bi zaista uradili to [ u manjini] i onih koji mastaju o tome kao vid rasterecivanja od stresa i koji to nikad ne bi uradili uzivo, vec samo u vidu virtualne forme...

Ovaj naslov je tako zanimljiv, jer se bavi veoma shokantom i aktuelnom temom, na najgori moguci i realan nacin i ja mislim da ce jako tesko naci izdavaca za ovu igru, jer im M, ako ne i Adult Rating, sigurno ne gine...

Meni se ovo jako svidja... jeste preterivanje, ali deluje neverovatno atmosfericno, igrivo i realno... grafika izgleda zaista sjajno i igra deluje zarazno... jedva cekam da vidim kakva ce joj biti sudbina...

Jeste na foru Postala, ali Postal je svemu ovome prisao na vise humoristican nacin sa vizuelnim stilom koji lici na crtace... ovo deluje mnogo ozbiljnije i realnije, onako darkersko metalski 😀

%5BShare99-net%5D+Anh-comment-facebook-doc-2+(26).jpg

Kad vidim dizajn glavnog lika (pa još glas i onaj monolog na početku 😀), pa neki crno beli goth šta već stil grafike, pa konačno sadržaj igre.... ovo je previše retardirano da bi bilo stvarno, nemoguće da su likovi koji stoje iza tog trejlera ozbiljni.🙂

Uh uh, pa ovo je praktično Postal (1) HD Remake.🙂

Ne kontam cemu frka oko igre tolika lol
Ja iskreno jedva cekam da probam, koliko bolesnih filmova ima pa nikom nista, sada cemo igre posebno da cenzurisemo zbog *****a koji ih shvataju preozbiljno ?

Veci problem te igre je kakav sadrzaj ce da ubace da se ne smoris posle 1h klanja xD

Upravo, koliko god "brutalna" igra bila, ima dosta igara koje sam probao i igrao i ostavljale su mi bolesniji utisak nego ovo - iako su me bodrile da komadam protivnike zbog tamo nekog "pravednog razloga". Ovde mi prica a i sam razlog vec deluju komicno/tragicno, tako da cu svakako da probam jer gameplay uz destrukciju koliko vidim deluje zanimljivo.

Jedan jako dobar komentar :

"i think the "like"/'dislike" bar for this game is a great representation of two clashing generations.

the likes are clearly the older generation, my generation. a generation that grew up on Friday the 13th, Terminator, Ninja Turtles, Exorcists, Texas Chainsaw Massacre, and Halloween. A generation where trick or treating was wandering around your neighborhood getting candy from your neighbors playing pranks with friends and watching the latest slasher movie. A generation where Football allowed you to actually tackle your opponent. Where the only rules in UFC were to not gouge eyes, fishhook, or low blow. We played games like Mortal Kombat and Splatterhouse.

the dislikes are from this younger generation that watches pewdiepie, anita sarkeesian, and my little pony. A generation where trick or treating is only done in designated business districts with overseers or at a church. A generation where if you tackle another player too hard you get fined. Where UFC is now two grown men laying on each other for twenty minutes until a group of judges decide who "won" by an arbitrary "points" system. A generation that plays games like Minecraft and AngryBirds.

I miss the the good old days."

^ vrh :d

realno, deluje da je tezak krs ali sta fali malo rostiljati kao pre 10 godina u sick instituciji i remek-delu aka P2

Sumnjam da cu igrati ovo duze od sat vremena, taman da uz ovo preslusam bar pola albuma :d https://www.youtube.com/watch?v=IhprJ4bOHr0

Zamislite kakvi ce samo modovi za ovo da izlaze... 😉
Pobij crnce, Jevreje, Amerikance , Srbe, Siptare.. etc

Poslednja izmena:
@K e n z o
Taj komentar bi možda i bio smešan da nije relevantan samo za Amere. " Trick or treating" i UFC...

^ vrh :d

realno, deluje da je tezak krs ali sta fali malo rostiljati kao pre 10 godina u sick instituciji i remek-delu aka P2

Sumnjam da cu igrati ovo duze od sat vremena, taman da uz ovo preslusam bar pola albuma :d https://www.youtube.com/watch?v=IhprJ4bOHr0
IOWA FOR LIFE!!! \m/

ja sam od te malo starije generacije (32), slusam brutalnu muziku (izmedju ostalog), volim horore, nagledao sam se sleshera i cega ne sve, igro svakakve igre, ali mi je ovo nekako sacuvaj me boze i sigurno je necu igrati...

@Geralt95 - a zasto je UFC relevantan samo za amere? ja ga pratim jedno bar 5 godina u nazad...

PS ako izadje neki od tih modova sto Miskonius spomenu, mozda i opicim malo xDDD

Pogledah vec peti put danas trejler... mnogo mi se svidja vizuelni stil igre...

pa Gerald95 spada u onu young grupu i obožavanje barbika/kena,my litle poni itd itd....zato mu i nje smešno(mada komentar nema veze sa smehom)
fora je u tome,sa mog gledišta,što mi stariji znamo šta je dobro a šta zlo,odgajani smo u duhu poštovanja,časti ,dobrog imena....dok ovima mladjima je sve to strano
tako da ako ja igram tu igru odvrnuču ventil do kraja da se ispušem,dok neko mladji,tj neko geraldovo godište....on če izać na ulicu da proba to u stvarnosti....jednostavno klinci ne razlikuju šta je realnost a šta fantazija 😛

Nije problem nasilje, toga ima svuda, pa i u gorem obliku od ove igre. Problem je, sto kako rece Gdin_M, nema "pravednog" cilja nego glavni lik ubija jer je satanista ili nesto slicno. To je interesantno samo psihopatama. Kao sto rekose ljudi i Postal i Manhunt imaju neku pricu, neku pozadinu. Ovo je (prema trejleru) besmislena koljacina. Kao klinci po Amerikama kad flipnu, uzmu shotgun i pobiju pola skole jer mrze ceo svet.

Mislim da su ljudi koji ovo prave namerno izabrali temu igre da bi sebi napravili reklamu.

^ +1

Nema ovo aposlutno nikakve veze sa godinama i vremenom u kome je neko odrastao, ali nikakve veze.
Meni je ovo bolesno i ne moze nista dobro da donese... nikome. Sem ljudima koji rade na "igri" naravno ako se bude prodavala a s obzirom na trenutno stanje prodavace se samo tako. :S:

Dovoljno je da se odgleda trailer i da se shvati koliko je ustvari sve ovo prazno i bez ikakve emocije odradjeno, nema poentu, nema cilj, uopste. Sto bi englezi rekli desperate.

Malo nam je simulacija nekakvih koza, golubova, kriske hleba i kamenja jos nam treba da "igre" poput ovoga postanu "trend". A tinejdzerima danas malo treba. Sve vezano za ovo je pogresno, sve.

Poslednja izmena:
Nije problem nasilje, toga ima svuda, pa i u gorem obliku od ove igre. Problem je, sto kako rece Gdin_M, nema "pravednog" cilja nego glavni lik ubija jer je satanista ili nesto slicno. To je interesantno samo psihopatama. Kao sto rekose ljudi i Postal i Manhunt imaju neku pricu, neku pozadinu. Ovo je (prema trejleru) besmislena koljacina. Kao klinci po Amerikama kad flipnu, uzmu shotgun i pobiju pola skole jer mrze ceo svet.

Mislim da su ljudi koji ovo prave namerno izabrali temu igre da bi sebi napravili reklamu.

Lik je prso i krece da rostilja, to je nesto sto se u usa desava na mesecnom nivou ili bar par puta godisnje.

Meni je ova igra djubre i sigurno je necu igrati duze od pola sata-sat (osim ako me preslusavanje IOWA-e ne ponese :d) ali opet ne vidim razlog da se hejtuje dok se ne proba.

Inace, za mene P2 predstavlja jednu od najboljih igara u istoriji, na nekoj posebnoj rang listi, takvo sick remek-delo prosto ne moze da se ponovi i to je jedna od retkih instalacija koju nikada nisam obrisao sa harda :d http://www.youtube.com/watch?v=k0lCYRwTpm0

Poslednja izmena:
ima li closed beta? 🙂

Brate ovaj je nista prema onom masovnom ubojici u Shadow of Mordor. Ljudi da vidite samo sta radi onim jadnim Orkovima ono nije ni humano ni zivotinjsko. Kada mu dosadi da im licno odseca glave, probada polomljenim macem kroz usi, lomi ruke i jajca onda zajase tamo neke divlje zveri pa ih sa njima ZIVE! rastrze. Ma ono ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo. Uzasi i strahote.

:d

Eto, a tu igru igraju klinci svih uzrasta i nikom nista. Niko ni da pomene kako su igre nasilne, nego su se sad javili ovi sa osetljivim stomakom pa se zabrinuli za buduce narastaje. Inace ni u jednoj igri nema ubijanja, ni u COD ni u BF, u tim igrama krv je zelene boje.

Inace, za mene P2 predstavlja jednu od najboljih igara u istoriji, na nekoj posebnoj rang listi, takvo sick remek-delo prosto ne moze da se ponovi i to je jedna od retkih instalacija koju nikada nisam obrisao sa harda :d http://www.youtube.com/watch?v=k0lCYRwTpm0

Isto misljenje imam o Postal dvici, genijalna igra. Ko skapira, naravno. Ako budes nasao vremena nateraj se da ogledas film (Uwe Boll produkcija). Spada u onu kategoriju "toliko je glup da je zapravo dobar".

Malo nam je simulacija nekakvih koza, golubova, kriske hleba i kamenja jos nam treba da "igre" poput ovoga postanu "trend". A tinejdzerima danas malo treba. Sve vezano za ovo je pogresno, sve.

The beautiful story of one slice of bread's epic and emotional journey as it embarks upon a quest to become toasted.

😛:d

Kako se ljudi primaju lako, ja da sam developer ove igre sa slascu bi citao komentare po netu u vezi ovog projekta i smejao bi se dok ne bi pao sa stolice xD

Epic odstranio logo iz ultranasilne igre Hatered

I prije nego što kažete kako smo 'papci' jer ne možemo podnijeti malo krvi, garantiram vam kako će svi advokati koji videoigre smatraju izvorom svog zla Hatered s radošću koristiti kao glavni argument za promoviranje svojih ideja i planova. Sve u svemu, sramota.

Nazad
Vrh Dno