Šta je novo?

Hate to say it, but...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako malo bole pogledate HL2 je dve godine za redom igra godine na gspy-u ;) ,inace ne moram da napominjem da se i meni vise svideo hl2 nego fc ali nije to poenta thread-a.

Gagy je napisao(la):
Dakle, poceli ste od F.E.A.R., a zavrsili u poredjenju FC i HL2 :smash:

Ovo govori nesto... da je F.E.A.R. dobar kako ga neki hvale, FarCry, Half-Life 2, Riddick... ne bi bili ni pomenuti u ovom topicu.

Ja glasam da se postavi poll vezan za igru godine. Trebalo bi da diskutujemo misljenja ljudi sa ovog foruma, a ne nekih stranaca.

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
:laugh:

Grafika je neuporedivo bolja u Far Cry-u, AI je neuporedivo bolji, osmišljenost nivoa i gotovo nelinearna koncepcija njihovog prelaska je bolja, priča je krš i tamo i ovamo, gameplay je bolji, nema ni smaranja sa vožnjom kao u hl2...
E sad to što se ti ložiš na ono što se pušta na mx-u i da što više liči na mutnjikavi ps2 šta da ti radim...evo, priznaću ti da je zvuk bolji u hl2 :beat: I btw šta, u hl2 kao nema monstruma? :D Ajde što ih ima, nego su katastrofalno urađeni :vomit:

Brate, drzi se svojih megadeath-metal-junfer igara kewe ti. Nikad nisi igrao fps, niti znash da ga igrash, a shto se tiche grafike, shta u Farcry izgleda realno ? Ili ti prebrojavash pipelineove, shadere i vertexe ?

G!!! je napisao(la):
psssst, on je moderator, napisace poslednji post i lokovati topik, nemojte tako...

A kada sam ja to uradio ?

@Agilni, moram i tebe da pitam. Koji to deo grafike, nivoa ili bilo chega lichi na realnost ? I tebi je potpuno normalno da se odjednom pojavljuju chudovishta, i to ti uopshte ne smeta, iako ih ima u svakom *ebenom FPSu poslednjih 5 godina, bez obzira kakva je radnja i pricha ?

HL2 ima ubedljivo najbolju fiziku, ubedljivo najbolji zvuk, i ubedljivo najrealniju grafiku koja se moze porediti sa realnoshcu, i sa kojom se FC nikako ne moze porediti, sa svojom alisa u zemlji chuda grafikom. Uopshte me ne interesuje shaderi i ta ****** na grafichkim kartama od 300e. Dobra grafika nije isto shto i kvalitet textura, vec shto vernija kopija realnosti...

@ The pocetnik

1. Zasto izvrces temu? Gde sam to ja uopste uporedjivao HL i FEAR??? Ovde je tema "igra godine", a ti vracas na to sta bi bilo da je sad neka proslogodisnja izasla. Dakle ovo nije tread igra veka! Ja sam napisao da FEAR ima nedostataka (otkud si nasao ovo "revolucionarno"?). Nisam ih nabrojao, al sam istakao prednosti.
2. Ako svi efekti ne uticu na atmosferu u FEAR, sta je to zbog cega je gomila njih (pa i ja) toliko hvali. Kad se podvuce crta, sta je to najjace u ovoj igri za tebe?
3. Ja znam samo par igara koje su zeljno iscekivane kao da ce doneti bog zna sta(hype) i sad kad ti kazes da je Maxa imao par izuzetaka nisi mi jasan?! Kako izuzetak za 2 od 3-4 igre??? Ja znam za D3, HL2 i Q4. Ako je FEAR imao tu dozu hype (kao ove 3) onda se izvinjavam na neinfomisanosti.
I opet mi nije jasno zasto potenciras i pominjes HL i HL2. Da se razumemo, meni su te dve igre i danas u samom vrhu. I nisam promenio misljenje o njima jer mislim zaista da su imale zaista visok inovativni nivo. FEAR ga nema u toj meri, ali sam te vec pitao gde je alternativa i gde je to bolje, a da je OVOGODISNJE?!

Pozzzzzzzzzz :)

@driver
Ali kako je moguce da neko okalja ime kao sto je HL, nastavkom u kome neprijatelji skakucu levo desno ko usrani golubovi (imaju i trecu mozdanu vijugu-za pruzanje otpora)? Ima tu divnih stvari, jeste voda realnija od one u FC, mislim na plicak kraj obala, npr. to je fenomenalno odradjeno, ali kada se dodje do onog shooter, igra se pretvara u Arkanoid. FC mogu komotno da igram satima bez nervoze jer ima desetine kombinacija za prelazak nivoa. To je vaznija realnost nego graficka. F.E.A.R. je vrlo dobar+ kao i COD.BTW. Idem ja da zaronim u FC okean i gledam kako se suncevi zraci prelivaju po dnu mmmmmm...
P.S. Slazem se sa onima kojima je Riddick, nesrecno smesten na prelazu dve godine, ispunio srce...sa takvih igara se ne ustaje

patch033 je napisao(la):
@ The pocetnik

1. Zasto izvrces temu? Gde sam to ja uopste uporedjivao HL i FEAR??? Ovde je tema "igra godine", a ti vracas na to sta bi bilo da je sad neka proslogodisnja izasla. Dakle ovo nije tread igra veka! Ja sam napisao da FEAR ima nedostataka (otkud si nasao ovo "revolucionarno"?). Nisam ih nabrojao, al sam istakao prednosti.
2. Ako svi efekti ne uticu na atmosferu u FEAR, sta je to zbog cega je gomila njih (pa i ja) toliko hvali. Kad se podvuce crta, sta je to najjace u ovoj igri za tebe?
3. Ja znam samo par igara koje su zeljno iscekivane kao da ce doneti bog zna sta(hype) i sad kad ti kazes da je Maxa imao par izuzetaka nisi mi jasan?! Kako izuzetak za 2 od 3-4 igre??? Ja znam za D3, HL2 i Q4. Ako je FEAR imao tu dozu hype (kao ove 3) onda se izvinjavam na neinfomisanosti.
I opet mi nije jasno zasto potenciras i pominjes HL i HL2. Da se razumemo, meni su te dve igre i danas u samom vrhu. I nisam promenio misljenje o njima jer mislim zaista da su imale zaista visok inovativni nivo. FEAR ga nema u toj meri, ali sam te vec pitao gde je alternativa i gde je to bolje, a da je OVOGODISNJE?!

Pozzzzzzzzzz :)

Ma ne izvrcem, ali si ti pomenuo u jednom od ranijih postova kako je HL iz 199x i kako su apetiti porasli isl...a ja ne volim kada neko pominje HL u negativnom kontekstu, jer sam bas upravo pomislio da si ga ti pomenuo u tom kontekstu.
A za hype mislio sam i u prethodnim godinama, bilo je tu hype-a i za RTWc i gomile starijih igara, ali je bilo manje ucesnika na forumu pa se to nije uocavalo kao danas kilometarskim threadovima.
A sto je najgore f.e.a.r. mi se ne svidja, a ja nisam igrao bolji fps ove godine pa me je to iznerviralo.Mozda je eto bolji BF2 ili COD2 koje nisam igrao, q4 nije jer je i mene smorio, a d3 mi je bila sasvim ok igra.
A za ono revolucionarno nisam nista lose mislio, vec sam pitao sta ona ima revolucionarno, jer na threadu od f.e.a.r-u gomila ljudi je govorila kako je f.e.a.r. doneo revoluciju koju ja doduse nisam primetio(naravno ovde nisam mislio na efekte koji dobro izgledaju i ajde da kazem da su dobro iskombinaovani nego sam mislio o revoluciji u gameplay-ju koja zadrzava igrace uz igru).Izgleda da se jednostavno ne slazemo povodom efekata i dizanja atmosfere, jer kao sto sam vec 2 puta rekao efekti mogu da podignu atmosferu na neki visi nivo, ali ja u f.e.a.r-u nisam video nista mnogo zanimljivo osim tih efekata pa samim tim ti efekti nisu mogli od "prazne" igrivosti da naprave hit.Pa se tu pitam sta jos ima dobro osim efekata i AI-a koji je dobar?

@The pocetnik
Slazem se da nije revolucija. Dobri efekti, A.I. i bar malo intrigantne price priznaces...malo li je. Igraj C.O.D.2 i to je to od FPS-a za 2005. Kad IDioti zezaju.

Vidim da ste dobru atmosferu treda o Q4 preneli i ovde. :d Ako u skorije vreme ne naucite da postujete tudje misljenje i ne prestanete da se besomucno ubedjujete, ne gine vam katanac. ;)

bakiba je napisao(la):
@driver
Ali kako je moguce da neko okalja ime kao sto je HL, nastavkom u kome neprijatelji skakucu levo desno ko usrani golubovi (imaju i trecu mozdanu vijugu-za pruzanje otpora)? Ima tu divnih stvari, jeste voda realnija od one u FC, mislim na plicak kraj obala, npr. to je fenomenalno odradjeno, ali kada se dodje do onog shooter, igra se pretvara u Arkanoid.

Ne razumem za arkanoid ovo. Ja pricham o recimo oruzju, njegovom ponashanju, zvuku, kompletnoj atmosferi gde imash neverovatan osecaj apokalipse i usamljenosti. FC je bre ko neki miki maus na tropskom ostrvu, jednostavno je sve kao od kartona, krv je crvena, nebo je plavo, trava je zelena. Bilo koji nivo u HL2 izgleda neverovatno realno, a kada se uz to doda interakcija sa okolinom koja nije vidjena nigde, teshko da mozda bolji AI u FCu moze da podigne igru dovoljno za igranje.

Ako cemo da prichamo o multiju, CS:Source lako odvaljuje FC na svim poljima..

Meni je Far cry neverovatno decija igra, i neverovatno mi je se toliko lozite na nju? Sto kaze Driver, sve je nekako cartoony, nekako Serious Sam.. Komentari protivnika su na nivou mocnih rendzera i nindza kornjaca. Voda recimo je odlicno uradjena stvarno, i nekako mi jedino to bilo gotivno, da ronim po onom ogromnom okeanu. HL2 ima fotorealisticnu, filmsku grafiku, ne izgleda kao igra, nego bas kao film. Takve igre mracne, i depresivne me smaraju, ali ja bi dao neku vrstu oskara za grafiku tim momcima, odnosno za celu tu atmosferu, bolesno je dobro uradjeno.

Lično mišljenje:
FC me je prvo oduševio, ali me je posle nekoliko sati smorio.
HL2 neću komentarisati, jer mislim da sam jako pristrasan. Mene je oduševio.
FEAR mislim da ću igrati tek kada promenim celi konf. Brate, preteraše sa zahtevnošću!

Guild Wars ZAKON!!!!

driver je napisao(la):
Brate, drzi se svojih megadeath-metal-junfer igara kewe ti. Nikad nisi igrao fps, niti znash da ga igrash, a shto se tiche grafike, shta u Farcry izgleda realno ? Ili ti prebrojavash pipelineove, shadere i vertexe ?
Nemaš ti pojma driveru, drži se volana i Wu-tang klana, tebi je vreme stalo na CS-u i otad ništa ne igraš osim poneke trke. Čuo sam da je 50cent izdao neku igru, mislim da se zove Bulletproof, eto ti realnosti i fizike. A i zvuka.

Vreme stalo na CSu ? Pa valjda prvo treba da naprave igru u kojoj ce uchestvovati samo ljudi, a onda cemo da uporedjujemo sa CSom. Nego, shto ne svratish na neki lan kada si tako jak poznavalac i igrach fpsa ? :D

A da, ja ne igram 50cent i te gluposti, ali TI IGRASH ove megadeath igre, mislim da tu ima neke razlike :D

Poslednja izmena:
meni vise ni jedna igra nevalja :( Pored svih tih novih igrica jedino sto sam zavrsio je X3 i Q4 (pomalo na silu), dok FC, doom3 i fear nisam mogao, do duse u FC sam najdalje stigao od pomenutih, doom3 sam posle 2 sata igrao jos toliko ali na silu, fear mi je postao bezveze posle sat vremena, ne privlaci me uopste. Novi NFS mi se uopste ne igra, iako sam fan serijala toliko su ga us**** da novi nastavak nisam ni nabavio, isto tako ni CoD2 (zbog zahtevnosti koja je neopravdana kao i za FEAR). Od svega ovoga na kraju sam opet obrnuo Disciples 2, igram Q3 i povremeno Colina 2, juiced, warcraft i solitare :)

I koliko god ranije nisam mogao da shvatim Driver-a i "njegove" konzole, napokon, posle par trailera za PS3 ga shvatam ! Nema losih optimizacija, vijanja grafickih, sve to izgleda i radi do 00, Sony ne otkupljuje djubrivo od naslova i ma kolko dobra grafika bila gameplay mora da bude bolji (razvrstano po uzrastima) i da ostavlja mesta da igru predjes opet. Sledeci upgrade koji radim je PS3, a nvidia i ATI mogu da ga duvaju, ja da im dajem 400e za kartu koju cu ponovo morati da menjam za godinu dana da bi igrao u 1280x1024 ?! NO MORE !

Po meni top 10 igra MORA da bude ODLICNO optimizovana, kodirana i dizajnirana. FEAR to nije, samo sto momci sa 7800GT to ne primecuju

Čini mi se da je ovo previše otišlo offtopic.
Mislim da je najbolje dati dva pool-a:
1. Najbolja igra 2005. godine
2. Najbolji FPS svih vremena

barem mislim...

lista

sest godina imam igraonicu i zivim od igara. 1999 je rulao quake 2, starcraft, age of empires red alert itd. Igrice tipa lego mario i slicne na soniju i slicnim im konzolama su bili za decu do 12 godina i nije bilo nikakve dileme. Sve sportske igre tipa pro evolution tj wining eleven, fife nba i slicne su radjene za konzole pa portovane na pc. Od pojave xboxa tj ulazka Bilija Gatesa aka Microsoft rulez evriver sve se promenilo na gore. Konzole postaju igracke masine za sve uzraste a pc postaje sakupljac mrvica tj lose odradjenih konzolnih portovanja na pc. situacija ce biti jos gora sad kad je izasao xbox 360 a pojavom sonija 3-ke izbor igara za pc ce biti jos gore. Neka mi neko navede stvarno revolucionarnu igru u zadnje 4 godine za pc a da to vec nije vidjeno. Imamo quake 1 pa 2 pa 3 pa 4, doom 1, 2, 3 unreal tournament, 2003, 2004 sad ce 2006, nfs je bilo 7-8, colina 1,2,3,4,2005...
half lifa 2 sa istom tematikom, age of empires 1,2,3,mithology rise of nations, titans, warcraft 1,2,3, ft, i da ne nabrajam vise shvaticete sta hocu da kazem. Ko sapunske serije tipa sex i grad samo neznamo ko je u gradu a ko se sexi. Proizvodjaci hardvera izbacuju ultra mega komponente a proizvodjaci softwera ih prate u stopu samo ne sa stvarno novim stvarima nego sa preradom vec starih i proverenih naslova koji su nasminkani i uradjeni u novom "revolucionarnom" enginu. Za to konzolasi neznaju sta pre da igraju od lepote i sarenisa zanrova do suludih rezolucija na HDTV-u, sa fizikom koja na pc-ju nece biti moguca nikad. Za dve-tri godine pc kao igracka masina je totalno mrtav osim ako se nedesi neko cudo u sta sumnjam. Sta nam preostaje? cuvajte drage i mile igre, a pocnite da se navikavate da stvari nisu kao sto su bile. F.e.a.r je hl2 i max pain umiksovan sa unrealom i nista vise. Kazite koji od naslova vas je toliko odusevio da ste pozeleli da ga predjete jos jednom? Zadnji biser je bio farcray sa onim fenomenalnim otvorenim prostorom.

p.s. ono sto je lepo kod konzole je sto kad je kupite boli vas uvo da li je izasao novi 780000 od nvidije ili 18000000 od atija i sto ce za 6 meseci da predju na milionske oznake. Ne boli vas glava da li bi masina radila bolje sa 2 gb rama ili sa jacim procesorom.
Konzole u sake.

@stilgar:

revolucionarno u zadnje 4-godine?

morrowind/gothic
nexus
counter strike
B&W
WOW

(nebitni ukusi, ovo su igre koje su donele nesto "sto jos nije vidjeno" u nekom segmentu, ili nije vidjeno uopste (B&W))

Inace slazem se apsolutno sa svime ostalim sto si napisao :)

9 dana do CESa :) Naoruzao sam se, uzeo gamespot i ign account, nedelju dana slobodno na poslu :D

gx-x je napisao(la):
@stilgar:

revolucionarno u zadnje 4-godine?

morrowind/gothic
nexus
counter strike
B&W
WOW

(nebitni ukusi, ovo su igre koje su donele nesto "sto jos nije vidjeno" u nekom segmentu, ili nije vidjeno uopste (B&W))

Inace slazem se apsolutno sa svime ostalim sto si napisao :)

cetri igre za 4 godine. za wow se ne slazem osim da je zarazan. Bilo je mmorpg i ranije.

Sto se price i novih ideja tice po meni Riddick
Sto se grafike tice... mrtva trka FEAR, HL2, BF2.
Sto se promasaja godine tice definitivno QUAKE 4!

Stilgare slazem se, osim u delu da su igre bile dechije pre pojave Xboxa :D Xbox je u stvari priblizio konzole PC igrachima, odnosno krenuo da ubacuje zanrove koji na konzolama nikada nisu postojali, igre koje su se iskljuchivo kontrolisale mishem i tastaturom, a i sama konzola je tu u stvari PC. Po meni je to pogreshan stav, samo ofrlje uradjeno, a to je pokazao i ogroman minus na kraju ciklusa, napushtanje konzole i izbacivanje novog modela opet na brzaka, shto je opet dovelo do problema, ali dosta o tome :)

Problem kod PCa je taj shto je trzishte vremenom sve suzavalo raznolikost igara i na kraju su ostale samo igre koje se upravljaju mishem, odnosno zanrovi koji su nastali na PCu i koji nisu imali nikakvu konkurenciju medju igrama sa konzola. E, tu sad nastupa ono, igre za konzole su za decu, jer ljudi su jednostavno navikli na takve igre, i totalno zaboravili shta igra treba da bude i shta je to zabava.

Ali ovoga puta igre na PS3 ce biti bar iste kada su u pitanju kontrole, grafika, ali konzola je u prednosti jer ima bolje developere, vishe developera, igre ce po najavama biti neshto vishe od bolje grafike i tweakovane fizike. PC only developeri vec prelaze da rade ne samo za konzole, vec u startu rade ekskluzivne naslove za konzole. Pravi primer je recimo Gears of war za Xbox360 od Epica, ili UT2007 za PS3 koji ce izaci prvo na toj platformi, mishem i tastaturom, a koshtace kao upgrade koji ce vecina morati da uradi ako zeli da igra tu igru na PCu kasnije...

Poslednja izmena:
Driveru, kupio sam PS2, kupio original NFS MW. Video sam u jednom threadu da postoji camera hack, tj. da pogled bude iz kabine koji mi se mnogo dopada. Sta da radim? Ili to moze samo za PC?

Agilni je napisao(la):
Driveru, kupio sam PS2, kupio original NFS MW. Video sam u jednom threadu da postoji camera hack, tj. da pogled bude iz kabine koji mi se mnogo dopada. Sta da radim? Ili to moze samo za PC?

@Driver
Sta ti rekooo za Soniiiiiii.... :D :D

driver je napisao(la):
Problem kod PCa je taj shto je trzishte vremenom sve suzavalo raznolikost igara i na kraju su ostale samo igre koje se upravljaju mishem, odnosno zanrovi koji su nastali na PCu i koji nisu imali nikakvu konkurenciju medju igrama sa konzola. E, tu sad nastupa ono, igre za konzole su za decu, jer ljudi su jednostavno navikli na takve igre, i totalno zaboravili shta igra treba da bude i shta je to zabava.

Ali ovoga puta igre na PS3 ce biti bar iste kada su u pitanju kontrole, grafika, ali konzola je u prednosti jer ima bolje developere, vishe developera, igre ce po najavama biti neshto vishe od bolje grafike i tweakovane fizike. PC only developeri vec prelaze da rade ne samo za konzole, vec u startu rade ekskluzivne naslove za konzole. Pravi primer je recimo Gears of war za Xbox360 od Epica, ili UT2007 za PS3 koji ce izaci prvo na toj platformi, mishem i tastaturom, a koshtace kao upgrade koji ce vecina morati da uradi ako zeli da igra tu igru na PCu kasnije...
Slazem se da trziste PC igara postaje sve siromasnije ali se ne slazem sa razlogom koji si naveo.

Ne postoji nikakvo suzavanje raznolikosti igara nego je u pitanju finansijska isplativost. Razvijaj ti igru tri i vise godina pa onda kad je izbacis da ti je klinac od deset godina crackuje. Ko ce da kupi civilizaciju4 kad smo je svi skinuli sa torrenta i crackovali?

Na PC-u ce ostati MP igre za koje je potreban internet jer kao takve mogu da se naplate! Blizzard je imao WC3 koji se mogao igrati i bez originala ali nije bilo isto dal igras na Karambi ili na Bnet-u pa si je naravno kupio. Oni cetiri godine rade WoW i sad na njemu uzimaju ogromne pare i sigurno da ce opet izdati neku igru sa akcentom na MP igranju. Svestan si i sam da je ove godine za PC izaslo kvalitetnih simulacija voznje kao nikad do sada ali smo se polomili da zaobidjemo zastitu, ako smo i uspeli kod svake, i na kraju nismo uzivali jer sa narnodnom verzijom ne mozes na net.

Uporedi sam procenat piraterije na konzoli i PC-u pa da zavrsimo sa tom pricom oko nedostatka raznolikosti.

Industrija ide tamo gde su pare, a na PC-u ostaje MP i MMO mada nema razloga da konzole i to jednog dana preuzmu...

:wave:

konzole i pc

@Ser Zile (uz izvinjenje moderatorima)
piraterija je uvek bila podjednaka i za pc i za konzole samo sto kod nas konzole nisu zazivele cak ni sony2, pa ti se cini da je tu bilo neke razlike. a sto se tice mp tipa wow-a iz blizarda pa bolje da neprave tako nesto vise. samo dok se ljudi dosete.
Ti se budzis ja se budzim nadjemo se pobijemo ti pobedio dobio 10 skila vise ja nisam dobio nista al nisam ni izgubio sva oprema mi na mestu rodim se ponovo al te zaobilazim dok nenadjem dva slabija da skupim jos malo skila pa cu da te nadjem. Za to vreme ko u zombilendu nista se ne desava u tom svetu svi samo tumaraju skupljaju iteme budze oruzja i skilove. A blizard trlja ruke, a mi ostali se pitamo sta je tu interesantno. jedino sto mozda zvuci imam orka na 86 levelu :)

p.s za proizvodjace igara smo mi potpuno neinteresantno trziste, znam kupujem orginale i pricam sa distributerima istih. Za zapad njih boli piraterija jer oni su pravi kupci. Imaju i pare i stroge zakone.
A sto se mp-a tice blizard je jedan, a ms sa xboxlive pa soni koji je vec u nove serije dvojke ubacio mreznu kao sastavni deo standardnog paketa. Tako da ce oni koji prodaju internet i servere da ga dadu onome ko ima...

Poslednja izmena:
Stilgar je napisao(la):
@Ser Zile (uz izvinjenje moderatorima)
piraterija je uvek bila podjednaka i za pc i za konzole samo sto kod nas konzole nisu zazivele cak ni sony2, pa ti se cini da je tu bilo neke razlike. a sto se tice mp tipa wow-a iz blizarda pa bolje da neprave tako nesto vise. samo dok se ljudi dosete.
Ti se budzis ja se budzim nadjemo se pobijemo ti pobedio dobio 10 skila vise ja nisam dobio nista al nisam ni izgubio sva oprema mi na mestu rodim se ponovo al te zaobilazim dok nenadjem dva slabija da skupim jos malo skila pa cu da te nadjem. Za to vreme ko u zombilendu nista se ne desava u tom svetu svi samo tumaraju skupljaju iteme budze oruzja i skilove. A blizard trlja ruke, a mi ostali se pitamo sta je tu interesantno. jedino sto mozda zvuci imam orka na 86 levelu :)

p.s za proizvodjace igara smo mi potpuno neinteresantno trziste, znam kupujem orginale i pricam sa distributerima istih. Za zapad njih boli piraterija jer oni su pravi kupci. Imaju i pare i stroge zakone.
A sto se mp-a tice blizard je jedan, a ms sa xboxlive pa soni koji je vec u nove serije dvojke ubacio mreznu kao sastavni deo standardnog paketa. Tako da ce oni koji prodaju internet i servere da ga dadu onome ko ima...
Slažem se potpuno za Wow ali to ni izbliza nije jedina MMO igra.
Na PCu će ostati MP i MMO, kao što je to neko rekao. Eventualno će se razvijati neki mamutski single orijentisani rpgovi poput Morrowinda, Gothica ili Obliviona. Neka sve ostalo ode na konzole. Meni i NE TREBA više od 2 dobra MP fpsa, 2 dobra RPGa i 2 dobre MMO igre godišnje. A biće ih mnogo više.
To konzole za sada ne mogu da pruže. Kad budu mogle - ok, pričaćemo.

@driver
smorio si totalno sa tim Megadeth forama. Ja niti slušam to niti kapiram na koje igre misliš. Na moderatorska okupljanja ne dolazim jer me em niko nije zvao, em što me pola modova ne podnosi (a ni ja njih) em što ne znam ni kad je to ni gde, niti imam vremena za to pored svega drugog. A to što ti odereš Maxa i Simpsona u MP...svaka čast! :d

Stilgar je napisao(la):
a sto se tice mp tipa wow-a iz blizarda pa bolje da neprave tako nesto vise. samo dok se ljudi dosete.
WoW je bio samo primer i ovde na forumu sam davno rekao da mi je to najgora blizzard igra ikada, napravljena za decu, bezposlene i za uzimanje para ;)
(svaka cast na ovom kratkom opisu :D)

Ako ti vise prija evo recimo EVE Online umesto WoW-a.
U svakom slucaju ono sto se igra na netu to se naplati pa se moze ocekivati da se poradi i na kvalitetu....

cetri igre za 4 godine.
slazem se da je stvarno jadno i bedno :zgran:

malo ontopic :d
Sto se teme tice, koja po meni treba da glasi "Koji FPS 2005-e najmanje smrdi?", slozio bih se sa Maxom i dao glas FEAR-u.

BF2 je posebna prica i po meni igra godine....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno