Gagy je napisao(la):Dakle, poceli ste od F.E.A.R., a zavrsili u poredjenju FC i HL2 :smash:
filipenko je napisao(la)::laugh:
Grafika je neuporedivo bolja u Far Cry-u, AI je neuporedivo bolji, osmišljenost nivoa i gotovo nelinearna koncepcija njihovog prelaska je bolja, priča je krš i tamo i ovamo, gameplay je bolji, nema ni smaranja sa vožnjom kao u hl2...
E sad to što se ti ložiš na ono što se pušta na mx-u i da što više liči na mutnjikavi ps2 šta da ti radim...evo, priznaću ti da je zvuk bolji u hl2 :beat: I btw šta, u hl2 kao nema monstruma?Ajde što ih ima, nego su katastrofalno urađeni :vomit:
G!!! je napisao(la):psssst, on je moderator, napisace poslednji post i lokovati topik, nemojte tako...
patch033 je napisao(la):@ The pocetnik
1. Zasto izvrces temu? Gde sam to ja uopste uporedjivao HL i FEAR??? Ovde je tema "igra godine", a ti vracas na to sta bi bilo da je sad neka proslogodisnja izasla. Dakle ovo nije tread igra veka! Ja sam napisao da FEAR ima nedostataka (otkud si nasao ovo "revolucionarno"?). Nisam ih nabrojao, al sam istakao prednosti.
2. Ako svi efekti ne uticu na atmosferu u FEAR, sta je to zbog cega je gomila njih (pa i ja) toliko hvali. Kad se podvuce crta, sta je to najjace u ovoj igri za tebe?
3. Ja znam samo par igara koje su zeljno iscekivane kao da ce doneti bog zna sta(hype) i sad kad ti kazes da je Maxa imao par izuzetaka nisi mi jasan?! Kako izuzetak za 2 od 3-4 igre??? Ja znam za D3, HL2 i Q4. Ako je FEAR imao tu dozu hype (kao ove 3) onda se izvinjavam na neinfomisanosti.
I opet mi nije jasno zasto potenciras i pominjes HL i HL2. Da se razumemo, meni su te dve igre i danas u samom vrhu. I nisam promenio misljenje o njima jer mislim zaista da su imale zaista visok inovativni nivo. FEAR ga nema u toj meri, ali sam te vec pitao gde je alternativa i gde je to bolje, a da je OVOGODISNJE?!
Pozzzzzzzzzz![]()
bakiba je napisao(la):@driver
Ali kako je moguce da neko okalja ime kao sto je HL, nastavkom u kome neprijatelji skakucu levo desno ko usrani golubovi (imaju i trecu mozdanu vijugu-za pruzanje otpora)? Ima tu divnih stvari, jeste voda realnija od one u FC, mislim na plicak kraj obala, npr. to je fenomenalno odradjeno, ali kada se dodje do onog shooter, igra se pretvara u Arkanoid.
Nemaš ti pojma driveru, drži se volana i Wu-tang klana, tebi je vreme stalo na CS-u i otad ništa ne igraš osim poneke trke. Čuo sam da je 50cent izdao neku igru, mislim da se zove Bulletproof, eto ti realnosti i fizike. A i zvuka.driver je napisao(la):Brate, drzi se svojih megadeath-metal-junfer igara kewe ti. Nikad nisi igrao fps, niti znash da ga igrash, a shto se tiche grafike, shta u Farcry izgleda realno ? Ili ti prebrojavash pipelineove, shadere i vertexe ?
gx-x je napisao(la):@stilgar:
revolucionarno u zadnje 4-godine?
morrowind/gothic
nexus
counter strike
B&W
WOW
(nebitni ukusi, ovo su igre koje su donele nesto "sto jos nije vidjeno" u nekom segmentu, ili nije vidjeno uopste (B&W))
Inace slazem se apsolutno sa svime ostalim sto si napisao![]()
Agilni je napisao(la):Driveru, kupio sam PS2, kupio original NFS MW. Video sam u jednom threadu da postoji camera hack, tj. da pogled bude iz kabine koji mi se mnogo dopada. Sta da radim? Ili to moze samo za PC?
Slazem se da trziste PC igara postaje sve siromasnije ali se ne slazem sa razlogom koji si naveo.driver je napisao(la):Problem kod PCa je taj shto je trzishte vremenom sve suzavalo raznolikost igara i na kraju su ostale samo igre koje se upravljaju mishem, odnosno zanrovi koji su nastali na PCu i koji nisu imali nikakvu konkurenciju medju igrama sa konzola. E, tu sad nastupa ono, igre za konzole su za decu, jer ljudi su jednostavno navikli na takve igre, i totalno zaboravili shta igra treba da bude i shta je to zabava.
Ali ovoga puta igre na PS3 ce biti bar iste kada su u pitanju kontrole, grafika, ali konzola je u prednosti jer ima bolje developere, vishe developera, igre ce po najavama biti neshto vishe od bolje grafike i tweakovane fizike. PC only developeri vec prelaze da rade ne samo za konzole, vec u startu rade ekskluzivne naslove za konzole. Pravi primer je recimo Gears of war za Xbox360 od Epica, ili UT2007 za PS3 koji ce izaci prvo na toj platformi, mishem i tastaturom, a koshtace kao upgrade koji ce vecina morati da uradi ako zeli da igra tu igru na PCu kasnije...
Slažem se potpuno za Wow ali to ni izbliza nije jedina MMO igra.Stilgar je napisao(la):@Ser Zile (uz izvinjenje moderatorima)
piraterija je uvek bila podjednaka i za pc i za konzole samo sto kod nas konzole nisu zazivele cak ni sony2, pa ti se cini da je tu bilo neke razlike. a sto se tice mp tipa wow-a iz blizarda pa bolje da neprave tako nesto vise. samo dok se ljudi dosete.
Ti se budzis ja se budzim nadjemo se pobijemo ti pobedio dobio 10 skila vise ja nisam dobio nista al nisam ni izgubio sva oprema mi na mestu rodim se ponovo al te zaobilazim dok nenadjem dva slabija da skupim jos malo skila pa cu da te nadjem. Za to vreme ko u zombilendu nista se ne desava u tom svetu svi samo tumaraju skupljaju iteme budze oruzja i skilove. A blizard trlja ruke, a mi ostali se pitamo sta je tu interesantno. jedino sto mozda zvuci imam orka na 86 levelu
p.s za proizvodjace igara smo mi potpuno neinteresantno trziste, znam kupujem orginale i pricam sa distributerima istih. Za zapad njih boli piraterija jer oni su pravi kupci. Imaju i pare i stroge zakone.
A sto se mp-a tice blizard je jedan, a ms sa xboxlive pa soni koji je vec u nove serije dvojke ubacio mreznu kao sastavni deo standardnog paketa. Tako da ce oni koji prodaju internet i servere da ga dadu onome ko ima...
WoW je bio samo primer i ovde na forumu sam davno rekao da mi je to najgora blizzard igra ikada, napravljena za decu, bezposlene i za uzimanje paraStilgar je napisao(la):a sto se tice mp tipa wow-a iz blizarda pa bolje da neprave tako nesto vise. samo dok se ljudi dosete.
Ti se budzis ja se budzim nadjemo se pobijemo ti pobedio dobio 10 skila vise ja nisam dobio nista al nisam ni izgubio sva oprema mi na mestu rodim se ponovo al te zaobilazim dok nenadjem dva slabija da skupim jos malo skila pa cu da te nadjem. Za to vreme ko u zombilendu nista se ne desava u tom svetu svi samo tumaraju skupljaju iteme budze oruzja i skilove. A blizard trlja ruke, a mi ostali se pitamo sta je tu interesantno. jedino sto mozda zvuci imam orka na 86 levelu![]()
slazem se da je stvarno jadno i bedno :zgran:cetri igre za 4 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari