Šta je novo?

Hatari - TT/F030 emulator za Win, Linux, MacOS, AmigaOS...

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
dakle izasla je nova verzija Atari emulatora Hatari 0.95. Ono sto je najznacajnije:

- ubacena je osnovna emulacija Atarija TT i Falcona 030 (bez DSP-a)

- podrzani su: Win, Unix/Linux, MacOS, AmigaOS, BSD, RiscOS, BeOS, Nokia N770 / N800 internet tablet, Solaris and other systems that are supported by the SDL library (ukljucujuci i sam Atari TOS ;))

Binary moze da se skine za Win, Mac i Linux ali ako neko zeli moze da kompjalira Hatari i za Amiga OS - trebalo bi da radi bez problema.

vise na http://www.atari-forum.com/viewtopic.php?t=11124

Atari TT, moj nedosanjani san :bottle: Nego ne vidim na ovom linku TOS 4.04 :smash:

edit: sad videh da ima u 'all languages'

Poslednja izmena:
dakle izasla je nova verzija Atari emulatora Hatari 0.95. Ono sto je najznacajnije:

- ubacena je osnovna emulacija Atarija TT i Falcona 030 (bez DSP-a)

- podrzani su: Win, Unix/Linux, MacOS, AmigaOS, BSD, RiscOS, BeOS, Nokia N770 / N800 internet tablet, Solaris and other systems that are supported by the SDL library (ukljucujuci i sam Atari TOS ;))

Binary moze da se skine za Win, Mac i Linux ali ako neko zeli moze da kompjalira Hatari i za Amiga OS - trebalo bi da radi bez problema.

vise na http://www.atari-forum.com/viewtopic.php?t=11124

a jel moze na neku drugu Nokiu osim ove N770?
e da.. i josh jedno pod pitanje, da li postoji Amiga Emulator za Symbian telefone?

ne moze :(
a za Amigu nemam pojma... ne verujem, do sada bi se vec culo za to :D

i jedno i drugo... bar ovaj 9100 ali touche screen imaju svi pocket pc uredjaji (najverovatnije :D)

dobro , hvala za info (nemam ja bas puno pojma o tome iako imam ipaq-a koji mi u startu pravi puno problema dali zbog njega samog ili zbog WM5.0 os-a nemam pojma) ,jel tvoj qtek ima WM6.0? (izvinjenje svima zbog offtopichenja). Eto, jedna igrica koju sam stavio je Monkey Island jer ima samo touch ekran, odlichno izgleda. Postoje i lemmings-i ako te zanima (vidi na ppcwarez.org , tu sam adresu gledao puno a ima i neka xpdax.com ili tako nesto koju jos nisam probao)

da, WM6.0 ...

Nazad
Vrh Dno