Šta je novo?

Harman Kardon HKTS-18 5.1

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Sta kazete na ove zvucnike,slusao sam ih kod nekih prijatelja i brutalni su,pogotovo bas koji ima celih 200W!Mislim da ne mogu da se porede ni sa jednim konvencionalnim sistemom za PC,nego jel ima to kod nas i posto.Na netu se vrti cena oko 400USD,to bi kod nas bilo oko 250 evra,mozda malo vise.

B000K7ZWVK.01-A1NDBS7YGOPBD6._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

400e je vec cifra i po ali manje kod nas nema sanse da budu. Kad se vrti cifra oko te brojke dao bih pre i malo vise za Logi ;) Pa nek ode krov od zgrade sa sve komsijama!

@Sarmica

ne znam gde si ih našao za te pare, ali ja ih nigde na netu nisam video za manje od 430$.

@[SAJ]ber Kurajber

siguran sam da bi taj Harman bilo kog Logija pojeo za doručak. Prvo, nisu u pitanju kompjuterski zvučnici nego HT zvučnici, a drugo Harman je ipak neko ime u tom svetu.
Ako si nekad imao prilike da čuješ njihove risivere, znaš o čemu pričam.

Sta kazete na ove zvucnike,slusao sam ih kod nekih prijatelja i brutalni su,pogotovo bas koji ima celih 200W!Mislim da ne mogu da se porede ni sa jednim konvencionalnim sistemom za PC.
Nikome ne savetujem da da 400€ za sistem u kojem je pojačalo u istoj kutiji sa bas zvučnikom, i to još od 200W. Elektro-akustička sprega je tako jaka da celokupna elektronika snažno vibrira u ritmu muzike. To stvara suviše velika IM izobličenja za toliki uložen novac.

Nikome ne savetujem da da 400€ za sistem u kojem je pojačalo u istoj kutiji sa bas zvučnikom, i to još od 200W. Elektro-akustička sprega je tako jaka da celokupna elektronika snažno vibrira u ritmu muzike. To stvara suviše velika IM izobličenja za toliki uložen novac.

Kao što napisah gore, ovo NISU PC nego Home Theater zvučnici, što će reći da su predviđeni da ih goni neki risiver i nemaju ugrađeno pojačalo (osim naravno onog za woofeer).

Tako da Sarmice, ako si planirao da ih kačiš direktno na komp, nema ništa od toga.

caos... koliko ja znam taj model sa slike se zove ili HKTS7 ili HKTS 11... ja imam HKTS11 uz receiver od Harmana AVR135, zvuk je predobar ne zalim ni jedan dinar koji sam dao za njih... cak su bolji i od Bose Lifestyle, koje sam pre toga imao... ja sam sve kupio u Minhenu i za zvucnike sam dao 450€ a jos sam ih dobio ispod cene, regularna cena je bila 599€, tako da to za 400$ nije ni skupo!

zaboravio sam da dodam....
ja ih koristim i za pc ali to je moguce samo preko resivera...

Nazad
Vrh Dno