Šta je novo?

Hardware za video nadzor,potreban savet

ziggy

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
609
Cuo sam da postoje uredjaji za video nadzor tipa kartice koja se ubacuje u racunar i koja uz ostale elemente (kamere, kablove i sl.) omogucavaju da za relativno male pare imate sitem. Da li neko ima iskustva sa ovim odnosno da li poznaje neki slican uredjaj, zna nekog ko se bavi distribucijom takvih stvari ili moze da da neki savet. Sve bi mi bilo od koristi: link, mejl , telefon, adresa ali i predlog u vezi uredjaja, kao i licna iskustva (ako ih ima naravno).

Hvala unapred.

ziggy je napisao(la):
Cuo sam da postoje uredjaji za video nadzor tipa kartice koja se ubacuje u racunar i koja uz ostale elemente (kamere, kablove i sl.) omogucavaju da za relativno male pare imate sitem. Da li neko ima iskustva sa ovim odnosno da li poznaje neki slican uredjaj, zna nekog ko se bavi distribucijom takvih stvari ili moze da da neki savet. Sve bi mi bilo od koristi: link, mejl , telefon, adresa ali i predlog u vezi uredjaja, kao i licna iskustva (ako ih ima naravno).

Hvala unapred.

Pogledaj domacu ponudu
www.nt-team.co.yu. Domaci proizvod i jeftiniji je u odnosu na ostale (koliko se secam).

Re: Re: Hardware za video nadzor,potreban savet

Bane-Nis je napisao(la):
Pogledaj domacu ponudu
www.nt-team.co.yu. Domaci proizvod i jeftiniji je u odnosu na ostale (koliko se secam).

Bogami, ne bih bas rekao. Ispadose skuplji nego ovi iz Australije, a nimalo mi nije jasno zasto je to tako. Ipak u svakom slucaju hvala obojici, i jedno i drugo mi je jako znacilo.

Jes al' ovi su nasi a ovi drugi su iz Australije (+carina, +ptt, +cariniku... :D)

U jednom od poslednjih brojeva hrvatskog BUG-a bio je test opreme koja se moze koristiti za video nadzor (Hardver + Softver), pa potrazi.

Uvek može nešto da se sklepa. Ima kod nas dosta videorekordera za kućnu upootrebu koji na kasetu od 3 sata mogu da snime 12 sati videa znači 150 evra za video i kupuš polovnu neku staru kameru i eto.

ako te interesuje ozbiljan sistem za nadzor onda ti treba podosta para. imas video rekordere koji snimaju i do mesec dana na 3 satnu kasetu vhs. QuickSilcver je poznata i odlicna firma za to, ali nemaju sajt (tj. imaju ali samo sam ga jednom davno nasao i ima dve kucane strane), ali su pro u tom polju i jeftini. sistem i je jednostavan i imas mnogo opcija za razlicite dzepove!
osnov bi bo da se kamere povezu u razvodnu kutiju i odatle do kompjutera koji snima na hard pomocu programa "hidra", ili na vhs. kamere mozes da stavis u Leskovac i da ih recimo adsl i isdn linkom kontrolises iz BGDa (ovo naravno nije za nas ptt sistem). u principu ti sistemi nisu nesto komplikovani i danas imas ogroman izbor. problem je kabl-logija sa kojima ces morati da izadjes na kraj

http://www.netlinksecurity.net/remotesurv.htm

probaj da nadjes sajt cctv-a, oni su najbolji (I see my selfe on cctv). bio sam na njihovom sajtu jednom ali sada ne mogu da ga nadjem.

Firma "Ant" iz Novog Sada radi nesto po tom pitanju. Call 021-311-400.

A da probas sa pit bul kerovima?

Nazad
Vrh Dno