Dejan Bizinger
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.10.2004
- Poena
- 301
Da li bi neko mogao da mi pomogne u vezi sledeceg. Na kompjuteru moje devojke se pre izvesnog vremena pri ukljucivanju pojavi plavi ekran sa tekstom iz naslova poruke. Tek posle nekoliko pokusaja kompjuter "proradi". Izabrala je "The last known configuration" ali nista. I pre je bilo nesto slicno, ali posle toga je kompjuter OK radio do nedavno.
Sad vise ni ne pise "Hardware malfunction, system has halted" ali do pre neki dan je pisalo. Sada cim se na monitoru pojavi dektop, slika odmah nestaje i sve je crno cak i kad se resetuje kompjuter i pritisne F8 to vise ne pomaze.
Da li mi moze neko reci sta moze da bude problem: monitor, virus ili nesto trece? Sta predlazete da e uradi da se resi problem? Kompjuter je pre skeniran na viruse i izbrisani su virusi.
Nadam se skorom odgovoru.
Hvala unapred.
Sad vise ni ne pise "Hardware malfunction, system has halted" ali do pre neki dan je pisalo. Sada cim se na monitoru pojavi dektop, slika odmah nestaje i sve je crno cak i kad se resetuje kompjuter i pritisne F8 to vise ne pomaze.
Da li mi moze neko reci sta moze da bude problem: monitor, virus ili nesto trece? Sta predlazete da e uradi da se resi problem? Kompjuter je pre skeniran na viruse i izbrisani su virusi.
Nadam se skorom odgovoru.
Hvala unapred.