ironman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.10.2004
- Poena
- 304
Ne znam da li je na pravom mestu, ali interesuje me kako sacuvati, bekapovati hardverski kljuc za softver!? Poshto je na usb-u, nekom sticku koji mi deluje...nekako slabo (tanka plastika)u poredjenju sa mnogim novijim modelima( gumeno, aluminijumsko kucishte). Ne interesuje me ovo iz piratskih pobuda nego kako se obezbediti , softwer je prilicno skup . Znam da mogu da porucim drugi uz papire o prethodnoj registraciji i sl. ali ko je to probao zna da se to ne deshava za par dana nego za par nedelja,meseci....
Jel treba image fajl da se pravi....!? Ovo mi je malo strano, a ne bih da mi se "cackashi" i kolege nude kako znaju i zeznu mi jedini kljuc....
Moze li se to "preneti" na npr Corsair ili neki sl hard core model!?
Opet napominjem administratorima, nije piratsko cackanje , nego prakticno pitanje kako zashtiti sebe u slucaju da zaposleni zezne "kljuc" od RIP-a!? A radnja mora da radi.....
thanx!
Jel treba image fajl da se pravi....!? Ovo mi je malo strano, a ne bih da mi se "cackashi" i kolege nude kako znaju i zeznu mi jedini kljuc....
Moze li se to "preneti" na npr Corsair ili neki sl hard core model!?
Opet napominjem administratorima, nije piratsko cackanje , nego prakticno pitanje kako zashtiti sebe u slucaju da zaposleni zezne "kljuc" od RIP-a!? A radnja mora da radi.....
thanx!