Šta je novo?

Hardverska zavisnost Viste-jel istina?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Staronsky

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2005
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
S20 5g
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav ljudi!Danas sam procitao da ce Vista Final zahtevati 2gb ramaDDR2,pci-e grafiku(manje vise ok),64 bit-ni procesor min. 3ghz,sata2 Hdd itd!Sve sama skupoca!Pa ja bre pre dva meseca upgrade-ovao kompjuter i puk'o gomilu para kada danas procitah ovo umalo se nisam srusio!Koliko je ovo tacno?Pa zar sada opet da prodajem novokupljene komponente pa ajd iz pocetka... :mad: ... :crash:

Takođe si zaboravio 21 inčni LCD monitor sa odzivom od 4ms. (preporučeno widescreen) :smash:

I verovatno neće početi instalaciju ako nemaš 7.1 zvučnike i silikonsku podlogu za miša...

A i monitor mora da bude 64-bitni!!! :p

p.s. Nemojmo ponovo... :S:

i adsl 768kbit

Staronsky je napisao(la):
Pozdrav ljudi!Danas sam procitao da ce Vista Final zahtevati 2gb ramaDDR2,pci-e grafiku(manje vise ok),64 bit-ni procesor min. 3ghz,sata2 Hdd itd!Sve sama skupoca!Pa ja bre pre dva meseca upgrade-ovao kompjuter i puk'o gomilu para kada danas procitah ovo umalo se nisam srusio!Koliko je ovo tacno?Pa zar sada opet da prodajem novokupljene komponente pa ajd iz pocetka... :mad: ... :crash:
To mora da te je neki sveznajuci klinac naprzio, dobro nije odvalio da vlasnik mora da ima napr a4 u garazi :D

narano i wireless tastatura i mis kao i laserski stampac u boji

A ja se samo čudim kako ova tema nije već pod lokotom. :trust:

Staronsky je napisao(la):
A ti ćeš da poletiš da kupiš Vistu čim izađe? :p

prijatelju nije bash tako crno ali iz nekog razloga ti sigurno netjesh motji da instalirash vistu na tvoj komp. Onaj koji najvishe brine taj uvek ispushi. Neki lik Marfi ima veze sa time.

Delija je napisao(la):
A i monitor mora da bude 64-bitni!!! :p

p.s. Nemojmo ponovo... :S:

Za konvertore javi se Martiju :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno