- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
1060 3gb mora na linux, ne moze ni win7 vise

Često se radi o tome da kartice ometaju wifi signal kada počnu da kopaju, izazovu elektromagnetne smetnje. Jedini način bi bio da wifi antena nije blizu kartica kako bi izbegao em interferencije. Ne znam da li sa postavljanjem recimo alu folije moze na neki nacin da se postigne efekat izolacije...Prebacio sam rig u drugi deo kuce. gde. ne moze da dosegne Ethernet kabal. Uzeo sam raspali TP LINK W722N tako nesto i automatski ga je bez drajvera. prihvatio i daje. signal. Radi 5 min sa 3 od 4 crte i onda padne na 1 pa rig stane. i tako u krug. Blize nemam gde.. da ga stavim i nemma mesta za kabal jer je ruter na spratu druge kuce nekih 20m vazduanom linijom. Ima li nacina da se pojaca signal i sta da uradim??
To bi bio wifi kao ruter, u prostoriji gde ti je rig, ali sa ulogom wifi klijenta, dakle on se nakači na wifi i iz njega ide kabl u rig...Ne mogu rig na lan kad moram po dvoristu da sirim kabal ako sam te dobro razumeo [emoji28][emoji28] a ovo drugo sto si pominjao imas neki predlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari