Mozda cu ja uskoro pisati.Slabo ko se ovde igra sa Vegama? Ima li neko voljan da podeli neka iskustva?
Ja za sada postigao 2.000 CryptoNight. Potrosnja je diskutabilna. Deru se kao lude i poprilicno greju. Ne vole AfterBurner - samo Wattman. Blockchain driveri. Toliko za dva dana igranja...
Ja za sada postigao 2.000 CryptoNight. Potrosnja je diskutabilna. Deru se kao lude i poprilicno greju. Ne vole AfterBurner - samo Wattman. Blockchain driveri. Toliko za dva dana igranja...
koje su im temperature? daj nesto vise, ja nikako da prelomim i uzmem vega rig.
hash ti je dobar sto se tice potrosnje to bi trebalo oko 170w da bude, mislim da ces se morati igrati sa registrijem imas dosta tutorijala nastimaces ti tospustaj gpu ostavi memoriju na koliko moze.
probaj uradit ovako a imas od ovog lika i Video
https://www.reddit.com/r/MoneroMining/comments/74hjqn/monero_and_vega_the_definitive_guide/
Poigrao se sa uputstvom iz linka175W po kartici
2020 sa CastXMR. Ovo je fenomenalna kartica
gledam ljudi masovno pljuju raidmax, po neki i zotac. ja recimo imam rig sa zotacom 1060 3gb i sve mi daju po 300 sola... sto je po mom misljenju za cenu te karte ekstra, karte hladnije od gigabyta. imam i raidmax cobra 850w i 1200w, iskreno mislim da nisu losa napajanja, samo lupam 850w ne preko 600w, a 1200w ne preko 1000w i da ce to da gura dugo... sad imam jedno pitanje: da li uzeti AsRock H110 Pro BTC+ i staviti 6 zotaca 3gb i 7 giga windforce 6gb (1060 sve), sve grafe mi trose od 90w do 97w islo bi 5 na 850w i 8 na 1200w? je l' win nema problem sa 13 grafika? mnogo bi mi to znacilo, jer bih onda bukvalno oslobodio jedno napajanje za novi rig i ostala bi mi ploca, ram i cpu, znaci samo da kupim 6 grafa i ekstendera.
P.S. Jel zna neko plocu na koju moze 8 karti da se nakaci a da nije MSI Z370 PC PRO (Kod nje moze 6 na pci slotove i 2 na M2) i da nije AsRock btc+?
odlicno je ovo ovako, uzmi. xfx 580 8g odlicne karte koja god da ti zapadne memorija
29-30 mhs, potrošnja zavisi od napona kao i na svakoj
tako je
zavisi i da li se kopa dual ili ne (on je dodatnih 25-30w po karti)
los strap ili je kartica previse nategnuta. Smanji mem. klok pa prati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari