svaka karta i extender mora sa istog napajanja
Neka preporuka bi bila da karticu i riser napajas sa ISTOG napajanja.
Nemam mnogo iskustva sa dual napajanjima, ali po nekoj logici recimo imas 6 karti na 2x750w :
PSU 1 : maticna, hdd i te sitnarije i 2xGPU sa njihovim riserima
PSU 2 : 4xGPU sa njihovim riserima
Nek me neko ispravi ako gresim.
Zar nisi pre neki dan napisao kako su 1080 najgori izbor, ili sam te pomešao sa nekim?Ja pravim za koji dan 6 x 1080 na dva puta 750w i stavicu na jedno 3 karte plocu i hdd a na drugo 3 karte. Jer ploca cpu i hdd ne trose 100w. Al napravicu merenje da vidim koliko trosi jedno a koliko drugo napajanje
Iskreno sad si me zamislio.Obozavam sto je spajanje ekstendera na jedno napajanje a kartica na drugo radi merenja struje koje traje jedan minut toliko zivotno opasna operacija ali niko da kaze zasto.
Gtx 1070 ti je best buy gtx 1080 je bacanje para....
Gtx 1070 kopa dobro takoreci sve....Najbolja je za Lbc i Zec-a mada neki kopaju i Eth sa njom na Eth daje 30 mh/s....
Od gtx 1070 najbolje su Gainward Phoenix,Zotac Amp,Palit game rock,Palit Jet stream...To su sjajne karte sa sjajnim hladjenjem...Izbegavao bih Msi,Asus i Gigabyte pored nabrojanih karti koje sam ti vec predlozio....
Nije da su Msi,Asus i Gigabyte lose ali nemaju sta da traze pored Zotac,Gainward-a,Palit-a....
Gtx 1080 je daleko od lose karte ali za 150 eura vise ne nudi toliki boost u rudarenju....
alex skroz si upravu. vise putam sam kupio nesto jeftinije, pa je ispalo na kraju skuplje. sad kad imam pare, bolje mi je da dam tih 40,50€ vise. jesto to oko 300€, ali ko reskira profitira.
Gresis puno pises nesto o cemu nemas pojma nisi informisan itd itd, Vega na moneru uopste ne trosi puno samim time logicno i ne grije koliko to drugi misle, opet ne informisani.Ok u pravu si bezi Vega za 30 centi od gtx 1080ti po isplativosti....
Sve je to ekstra samo se Vega dosta greje i bucna je ako vec hoce Vegu bolje da saceka nereferentne modele...Ako mu ne smeta buka i grejanje nek uzme taman da greje kucu/stan ove zime.
suboticanin-Da razlika je tolika ni ja nisam verovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari