Hvala, ovo mi deluje najrealnije do sada..Za 1300e?
Neka BTC ploča za 6 kartica, Celeron, 4GB RAM-a, SSD 60-120GB, Corsair RM1000x, riseri i ostaje para za 4x Zotac GTX1060 3GB AMP u E**i po 26k din.
Imaćeš oko 1100 sola na Zecu, što je trenutno nekih 5$ dnevno.
Za 1300e?
Neka BTC ploča za 6 kartica, Celeron, 4GB RAM-a, SSD 60-120GB, Corsair RM1000x, riseri i ostaje para za 4x Zotac GTX1060 3GB AMP u E**i po 26k din.
Imaćeš oko 1100 sola na Zecu, što je trenutno nekih 5$ dnevno.
Pozdrav, ocu da radim dual mining, trenutno imam 1200w raidmax napajanje modularno i 6 kartica (470 4gb), da bi rasteretio malo ceo sistem, ocu da uzmem dodatno napajanje za 2 kartice. Koje mi preporucujete (sluzice samo za dual mining da rastereti ovih 1200w)\
EDIT:
Dual eth dcr
@vuki
U prostoriji je trenutno nekih 18 stepeni i sve karte rade na oko 50c (u dualu trenutno)
Kakva su ti to setovanja kad ti u dualu 6 kartica trosi ispod 1kw... Nemoj preterivati.Bitno je da su ti karte undervoltovane i da ti se ne desi da rig pocne da radi dual mining npr posle nestanka struje i izgube ti se setovanja u AB i krene da radi sa ful naponima onda moze da dodje do problema. Dual mining ce ti podici temperature kartica za 7 do 10 stepeni.
Kod mene su Saphire rx 470 Nitro+ , a napajanje cobra raidmax 1000w i bez problema tera i dual mining na 6 kartica ( kada su nize temperature napolju, oko 20 stepeni maksimalna dnevna i nize) , provereno u parksi a evo napajanja rade vec sedmi mesec, kada pipnem napajanja nisu uopste zagrejana, napajanja su pored riga, a ne ispod kartica.
Skini i koristi stari trix za njih, najlakse ti je tako, ja imam mix rig, pokrenem prvo stari trixx namestim klokove i napone, gasim trixx, startujem AB i podesavam dalje
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
Ma ja sam na zeca, imam na rigu, dualX 7950, 280x asus tenk, rx470 safir, r9 370, ovo sa stari trix a rz sa AB
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
Pa tebi je to dosta loše podešeno, kod mene 6 karata u dualu troše 930 - 940w... 1050/1850, napon oko 0.9 mislim, Asus 570, eth + lbcKakva su ti to setovanja kad ti u dualu 6 kartica trosi ispod 1kw... Nemoj preterivati.
Moj rig sa 4 kartice dobro undervolotane u dualu trosi oko 650w pa sad ti racunaj.
Drugo to sto ti govoris da radi, VEROVATNO RADI, ali nece dugo. I evga od 1kw moze da pokrene rig koji vuce 1500w ali ce brzo da crkne.
Stoga ne preporucujte gluposti ljudima.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kakva su ti to setovanja kad ti u dualu 6 kartica trosi ispod 1kw... Nemoj preterivati.
Moj rig sa 4 kartice dobro undervolotane u dualu trosi oko 650w pa sad ti racunaj.
Drugo to sto ti govoris da radi, VEROVATNO RADI, ali nece dugo. I evga od 1kw moze da pokrene rig koji vuce 1500w ali ce brzo da crkne.
Stoga ne preporucujte gluposti ljudima.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
570 ne trosi vise od 470, na istom naponu trose isto. Isti je chip.
Sent from my S6 Edge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari