serija 4xx moze da se startuje bez monitora samo je rezolucija u tw 640x480.
na jednom rigu sam probao ovaj adapter sa kp, bio je oko 600 din i sa njim daje vecu rezoluciju
Pogledajte prilog 229272
Uh, ne secam se, bilo je oko 14e plus nesto sitno. Putuje standardno, 20ak dana ako imas srece a ako ne moze i 40.kupio sam ista nalepnica kao na starom,al mani od 75mm i na 0.35A,kad sam stavio pored drugog,vrti ko lud,a nije ni raspored zica bio isti.
kolko ti je putovalo to?kolko si na kraju platio?daj link,il na PM![]()
Skini sve, pa probaj sa jednom grafom direktno u slotIzmenjao oba po 4gb tamo vamo i svaki put reset biosa pre paljenja rig-a i ne vredi, i dalje upali na sekund, pa ugasi i onda tako pali gasi na intervale tipa 20 sekundi...
Jedino da sutra bas ko mazga menjam slotove rama hiljadu puta i svaki put reset biosa, nemam pojma prvi put sa ovim rigom ovakav problem ***...
adapter radi posao, hvala puno!
Nece jebm li ga... Samo imam dva slota za ram, i u jednom i drugom mi 4GB. Izvadim jedan, nece... Ubacim u drugi slot, opet nece. Izvadim taj ram skroz, pokusavam sa drugim, isti k. Vratio oba ali obrnuto, i dalje je isto. Maticna je BTC PRO, nema 4 slota pa da mogu da saltam, samo 2... Pokusavacu posle jos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari