Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

GPU Tweak II v1. 0.3.1
Windows 8.1
Drajveri 15.12

Morate shvatiti, Phoenix je to kartko rekao "nisu sve karte iste" to je apsolutno tacno a to najbolje znaju ljudi koji imaju vise kartica, jer imaju vecu kolicinu istih kao uzorak da bi uvideli razlike kojih i te kako ima... Ja sam pitao jer me je interesovao okvirni h-rate i to je to...

ja sam moje Gige 7970 sve do jedne flesovao, nije htelo drugacije...

najbolje resenje je flash biosa bar kod tahiti chipova to rade savrseno, a sve ovo sw je ****** , jer nekada radi, a nekad ne

Da li se neko docepao vec RX 480 ? Jer evo ja sam se dogovarao i dogovarao sa jednim od uvoznika...i obecali su mi da ce karta biti testirana u sredu proslu...ali ...nista od toga....juce jos nisu ocarinili...jer su imali "primarniji" posao kako je izjavljeno....te ce kartica danas ili sutra biti data na test za eth.....
rekao sam coveku da cemo sutra imati rezove i mi i svi ostali koje interesuje na planeti.....znaci ...sta reci....

Da li se neko docepao vec RX 480 ? Jer evo ja sam se dogovarao i dogovarao sa jednim od uvoznika...i obecali su mi da ce karta biti testirana u sredu proslu...ali ...nista od toga....juce jos nisu ocarinili...jer su imali "primarniji" posao kako je izjavljeno....te ce kartica danas ili sutra biti data na test za eth.....
rekao sam coveku da cemo sutra imati rezove i mi i svi ostali koje interesuje na planeti.....znaci ...sta reci....

Neko je izgleda već uveliko sklopio mašinu sa RX 480 Pogledajte prilog 203393
Pitam se koliko je pametno povezati karte na ovaj način?

O cemu pricamo kad 480 eno na oglasima

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Sa bitcointalk-a o eth miningu na 480-ki (8G verzija). Kaze da se prilicno greje a donja temperatura je u sobi gde je ambijentalna 4C inace u normalnoj sobi ide oko 90C.

Koody Member Posts: 11 ✭
June 24
RX 480 8GB
Windows 8.1 - Crimson Edition 16.6.1
clocks 1300mhz - 2060mhz - temp max 72ºC
28.5 - 29.5 Mh/s on Ethminer

Prilično je to toplo. Možda sa novim drajverima bude bolje

Koody Member Posts: 11 ✭
June 24
RX 480 8GB
Windows 8.1 - Crimson Edition 16.6.1
clocks 1300mhz - 2060mhz - temp max 72ºC
28.5 - 29.5 Mh/s on Ethminer

Meni se cini da je on to malo poguro...nas ineresuje kako to radi uder a ne da je klokujes...
Ispravite me ako gresim.

Pa valjda je testirao za kopanje, a ne za igranje čim su rezultati u Mh/s.
Nema smisla da je onda radio over.

Jeste test radjen za kopanje...ali je pitanje da li on stedi karte ili ih tera na max...niko nije pricao o igrama...imas masu rudara pogotovo napolju koji teraju grafe na max sa temperaturama 75C+ pri 80% ventoi...

ali temperature su katastrofa?? Taj cooler je djubre izgleda.

Poslednja izmena:
Sa cime, afterburner ne spusta, trixx takodje, VBE7 editor biosa nemogu skinut jer sajt gde ga kace ne radi :(

proradio sajt, resio sa VBE7

Poslednja izmena:
Fffffff mnogo to struje za 24mh... Nije ni cudo da se mnogo greju...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Dobro čekajte neki novi drajver i miner. Ako ovako ostane 380tice ispadoše bolje. Da ako ne propadne eth u medjuvremenu.:p

Vidi cena će biti preko 300e, gde se udara sa 390, koja daje oko 30 mega keša. Tako da nisam siguran koliko drajver moze da popravi mega keš sitaciju na bolje, mozda neki procenat zajedno sa novim minerom, takođe gotovo sam siguran da drajver ne moze da popravi situaciju potrošnje, koja sa 190W predstavlja lošu supstituciju za 380-390, tj. za sad se nikako ne isplati se.

... pre mraka valja sačekati još koji test :)

Poslednja izmena:
Drajver, undervolt i nabavna cena su još definitivno otvorena pitanja. Rx 470 možda ipak bude optimalniji naslednik 380ica.

Poslednja izmena:
Vrh Dno