Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Znam realno je max 3x390 na njemu. 100% necu kaciti 4 tu grafu. Hvala.

Da li Ploca Asrock 970 Extreme3 moze da gura 5 kartica meano 7950 i 7970, ako ima neko iskostvo ,zahvaljujem na podeli !

ili je mozda ova Asrock 970 Extreme4 stabilnija / puzdanija ?

Poslednja izmena:
Gigabyte 970 UD3P moze, to znam iz iskustva a cini mi se da moze i sa oznakom D3P.
Te AMD ploce sa 970 chipsetom dobro rade tako da vjerujem i ta asrock ploca moze, mozda se neko i javi sa licnim iskustvom.
http://www.asrock.com/mb/AMD/970 Extreme3/ -Ova extrem3 moze 4 karta maximalno

Poslednja izmena:
Mozda sam ja pglu ili sta vec ali ja nikako da izvalim kako da iskljucima Automatic Driver Update u AMD15.12 drajveru... Jel zna neko kako se to radi???

I kad isključis opciju opet te Amd obaveštava da je izašao novi drajver, samo ugasiš obaveštenje.

ako imas catalyst tamo mislim da se cekira opcija, zaboravih kako bese

Trebalo bi, da kada ti izbaci obaveštenje da postoji nova verzija drajvere, da ispod imaš opciju da dečekiraš dalja obavještenja. Onda odbaciši to obavještenje i gotovo.

Ma jok, ja sam se zeznuo prilikom instalacije i sad mi i skine drajver i onda me pita da instalira...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Ja nisam probao, ali ko što sam već pisao u nekom prethodnom postu, velika je verovatnoća da SVE ploče sa AMD čipsetom počev od 690 ( takvu imam i radi ), pa nadalje RADE sa 5 i više grafika

ASROCK h61 pro btc je najvece ****** koje sam ikad vidio, za h81 neznam.

gresis sinko vrlo gresis negde to je jakoo dobra ploca za mining radi bez greske h81 je losija

potvrdjujem sto Phoenix kaze...

ja sam sa H61 prezadovoljan, sad treba da mi stigne ASROCK H97 Anniversary pa cu na svojoj kozi da osetim kako i ona funkcionise...

Poslednja izmena:
MB 1 x H97 Anniversary
PSU 2 x Corsair RM850i
CPU Intel G1840
GPU 6 x Sapphire 380 Nitro 4GB5 256bit
Ram 8Gb Hyper
SSD 120 GB
Snaga 124 Mh/s

^Još samo da ETH potraje, pa da ti se bar pola od toga otplati :)

Neko je uzeo od mene seasonic 1250 napajanje ili 1050 tako nesto odavno, aj nek mi se javi na pm da ga pitam nesto u vezi reklamacije

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Sad ne sme da se javi :)

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ja ne sumnjam da i H61 i H81 šljakaju dobro. Isto tako mislim i o H97. Razlika je npr. što kod H61 i H81 ne možeš da bocneš kartu u ploču a da ne blokiraš treći slot, dakle za 6 kartica mora i 6 ekstendera. Kod H97 postoji mali razmak između 16x slota i trećeg slota. Takođe ono što sam video je da H97 zahteva molex uboden u ploču za sve preko 3 kartice dok ove dve prema onome što sam pročitao po netu ne traže molex što može jelte da potvrdi neko ko ima H61 ili H81.

Ne mora na h61 da budu ubodeni molexi i to ima dva komada ali su kod mene ubodeni, ako nekad povuce malo vise struje da ima odakle posto ne koristim extendere sa molexom...

apsolutni novajlija ovde , pitanje cas, kakve su XfX 7950 ?

mnogo lose?

Lose hladjenje, dobar ploca , moje rade al sam stavljao aftermarket kulere...

mozda bi uzeo 1 , kakvo je hladjenje na stock clockovima?

Ok hvala.

Vrh Dno