Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Lakse ces naci usb extender
Ne radi ni edit biosa preko Vbe7 ?Manje vise sve su slicne samo bi ti ja savjetovao modele sa 4GB. MSI R9 380 4Gb je dobar, mada sve modele muce isti problemi spustanje taktova, ako imas dobre uslove tj hladnu prostoriju onda i nemas potrebe da ih spustat medjutim kad dodje ljeto bice gusto.
Znaci 4Gb modeli Nitro, Gaming ili G1, Strix svedno samo obezbjedi dobru hladnu prostoriju ili dobro hladjenje kad dodje ljeto jer sad za sada nema spustanja taktova i editovanja bios-a.
Lakse ces naci usb extender
ja nikad ni na jednu plocu sem lana nisam instalirao i radi godinama tako
Izgleda da moj klinac u kompu ima karticu snova svakog rudara...R280x, zatvoreno kuciste
Pogledajte prilog 196216
Izgleda da moj klinac u kompu ima karticu snova svakog rudara...R280x, zatvoreno kuciste
Pogledajte prilog 196216
Koja je karta pa su ventovi na 59% jes da su temp. ok za zatvoreno kuciste ali ventilator na 59% nije pametno.
Napon je dobro skinut, za 1000Mhz mada hash nije nista posebno.
za te taktove napon je fantastican, ali jedna od 100 da hoce da radi sa tim naponom na 1000Mhz![]()
za te taktove napon je fantastican, ali jedna od 100 da hoce da radi sa tim naponom na 1000Mhz
Po meni MSI GAming ima bolje hladjenje od Asus kad su u pitanju R9 280X kartice.
Trebaju mi dva (ispravna) široka x16 extendera...u zamenu dobija dva extendera x1 sa ili bez mulex-a (po izboru)....NS ili okolina...predlozi na pm...
Hm..znači niko nema stare x16 na x16 extendere...šteta :S:
Hm..znači niko nema stare x16 na x16 extendere...šteta :S:
evo ja cu da ti dam moje msi gaming 280x za asusa 280x,svim msi su uflesovani sam-ovi biosi na 1v
Uu bre... Znaci da mi radi 12 sati dnevno prosecno, za mesec dana 60 dolara, sto je bas fino...vidi ta grafa ti donosi dnevno oko 4$, pa ti racunaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari