Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Inace ne koristim tudje postove za potpis ali sad nisam mogao da odolim.

ahahahah nije problem za potpis ali vrati u originalu sve sa onim smajlijem, nemoj tu da izvlacis iz konteksta :D
P.S. rekoh po mom saznanju ( i iskustvu), ali kao sto znamo, svi rade u razlicitim uslovima, sa drugacijim konfiguracijama, tako da ako nekom takav nacin ne odgovara, ne snosim odgovornost :d

Eno ih u WW na stanju vec 3 dana na sajtu. Iznenadjujuce niska cena ako mene pitate. Kolega je danas otisao po jednu, ja mu nisam verovao da ih ima uopste. Jesu zaboravili slucajno da napisu da su karte reparirane ili sta?

Eno ih u WW na stanju vec 3 dana na sajtu. Iznenadjujuce niska cena ako mene pitate. Kolega je danas otisao po jednu, ja mu nisam verovao da ih ima uopste. Jesu zaboravili slucajno da napisu da su karte reparirane ili sta?

Nisu reparirane, nove neotpakovane, rade kao sat, na 400+ ;)

@abacus :

To su možda dilerske, ali za tebe :p

Poslednja izmena:
Da li to znaci da je mozda isplativije od 270x?

Da, to upravo znači baš to, i iz tog razloga sam uzeo kamaru ovih kartica...

Jesi li ih pustio u pogon? Koja im je def. voltaza?

Ja uzeo jednu prosle nedelje, uboga do bola.. Def voltaza 1.21 ( zakljucana ), senzor za ocitavanje temperature ne radi. Vent bucan, zakucan na prilicno visok broj obrtaja i ne moze da se smanji. :S:

Jesi li ih pustio u pogon? Koja im je def. voltaza?

Ja uzeo jednu prosle nedelje, uboga do bola.. Def voltaza 1.21 ( zakljucana ), senzor za ocitavanje temperature ne radi. Vent bucan, zakucan na prilicno visok broj obrtaja i ne moze da se smanji. :S:

Nešto ne valja sa alatom sa kojim si to sve ustanovio..prvo sam uzeo jednu, video da sve radi kako treba i sad sam ostale sve pustio, nema nikakvih problema...910/1200 1140 je napon...

Izvini hogare, ali ta cena koja si naveo je samo za tebe izgleda, nema po tako niskim cenama ;).

I nema ni asrock ploča naravno što je abacus spominjao...

@hogarnp

Ako ne valja AB, Trixx, Gpu z, Aida i Hwmonitor onda stvarno ne znam sta valja... Ostale kartice u istom rig-u se skroz normalno ponasaju. Probacu jos da je prebacim u drugi rig, nove drajvere i win. Al' mi smrdi da sam dobio felericnu karticu. Ajd molim te samo mi reci koja je verzija biosa na tvojim karticama.

Ti onda radish u Al..ju ili gde? Kada je dilerska 13800 + PDV ..kada me vucesh za jezik...
Ajde skeniraj ili slikaj lepo racun da vidimo....pa ako je istina svaka chast....

Snađi se druže, tako je uvek. Meni su stigle Vaporke 280x po 33000 i izlomio sam se tražeći veze ali sam uspeo. Sad naručio još 4 komada.

Pa sjajno, bem ti sistem gde sve može preko kume, rođo, zemo :whip:

@hogarnp

Ako ne valja AB, Trixx, Gpu z, Aida i Hwmonitor onda stvarno ne znam sta valja... Ostale kartice u istom rig-u se skroz normalno ponasaju. Probacu jos da je prebacim u drugi rig, nove drajvere i win. Al' mi smrdi da sam dobio felericnu karticu. Ajd molim te samo mi reci koja je verzija biosa na tvojim karticama.

nisam u prilici trentno, jedino kasnije večeras...

@abacus

Ne znam šta da ti kažem, neko se zaposli u državnoj firmi, neko ima karte jeftinije...

@Damirbaj moze ali u driverima ugasis crossfire i koristis prvu kartu za gaming dok druga kopa samo u cg miner dodas komandu - d 1 (komanda se dodaje na kraju svega da bi radila samo druga karta ) .

Hvala.

sklapam 3 riga, svaki je: gigabyte h61m-s1, g1610 i 3 x 280x dc2t. svaki rig napajam sa po dva raidmaxa, jedan koji napaja maticnu i jednu kartu (535AP) i sekundarni sto napaja 2 karte (635AP). Ono sto mene brine je to sto 635AP ima 2 x 6+2 konektora (dovoljno za jednu kartu) i 3 molex konektrora iz kojih moram da iskombinujem jos 2 x 6+2 konektora... kako to da izvedem sa obzirom da su mi potrebna 4 molexa..?

....a ta cena od " Stigla nova tura po 14.800" ma daj....sto palish masu.....
ili sto ne prodash ljudima sa foruma po 15000 onda....eto ...lova do krova...
Asrock je rasprodat.....sledece nedelje ce biti nova tura i cena oko 7300 dinara....no bice plocha na par mesta....tako da opusteno...sada je bitnije da se radi na uvozu Chieftec APS-1000C iliti mama i tata napajanja....za korektne pare i za 3 grafike...a ne ovo deranje.....za kojesta...

Poslednja izmena od urednika:
Abacus da li ce Asrock biti u ponudi u nekim radnjama ili preko KP. Vidim tamo ima jedan ceni ih oko 100eura i ceka se 15 dana dostave.

Da li mozda znas kakva ce makar okvirna cena biti za aps 1000c

sklapam 3 riga, svaki je: gigabyte h61m-s1, g1610 i 3 x 280x dc2t. svaki rig napajam sa po dva raidmaxa, jedan koji napaja maticnu i jednu kartu (535AP) i sekundarni sto napaja 2 karte (635AP). Ono sto mene brine je to sto 635AP ima 2 x 6+2 konektora (dovoljno za jednu kartu) i 3 molex konektrora iz kojih moram da iskombinujem jos 2 x 6+2 konektora... kako to da izvedem sa obzirom da su mi potrebna 4 molexa..?

ne znam bas dal ce da moze, treba ti jace, za 2x 280x nista ispod coolermaster b700

ne znam bas dal ce da moze, treba ti jace, za 2x 280x nista ispod coolermaster b700

pisao je lepo covek (r-sim) ovde kako na 1200AE (1020w) tera 4 x 280x (to je 255w svakoj) a ja imam 536w (to je 281w svakoj)... isto su andyson OEM i jedno i drugo napajanje sem sto je njegovo 80gold a moje 80bronze. nbt je to, mene zanima kako ja da prikopcam dve 280x na 635AP

EDIT: i @duke nukem je pisao kako lagano tera 2 x 280x na raidmaxu od 600w

Poslednja izmena:
Asrocka ce biti po radnjama......koje kupuju kod jednog velikog uvoznika u NS....eto da ne otkrivam sve... - makar sam skoro pa rekao sve :)

Takodje koristim priliku da se zahvalim momcima iz NS-a na razumevanju i shvatanju situacije..te blagovremenom angazovanju :)

Poslednja izmena:
nek neko javi ako zna kolko je cena te nove asrock-ove btc maticne.

Ako je P.. onda odlicno... Damire napisao je Abacus par postova iznad da ce biti oko 7300

Poslednja izmena:
ahahahah nije problem za potpis ali vrati u originalu sve sa onim smajlijem, nemoj tu da izvlacis iz konteksta :D
P.S. rekoh po mom saznanju ( i iskustvu), ali kao sto znamo, svi rade u razlicitim uslovima, sa drugacijim konfiguracijama, tako da ako nekom takav nacin ne odgovara, ne snosim odgovornost :d

A.. dodao si smajlija naknadno :D
Jel' sad dobro :p

Nazad
Vrh Dno