Ja bih svima preporucio ko moze da nabavi asus 3060TI dual. 63mhs, potrosnja 129w ( nije iz zida jer je za sada u kucistu ) temp ne prelazi 57c u zatvorenom kucistu. Tiha karta, hladna, odlicna za mining.
Koja su ti setovanja u MSI Afterburneru?
Ja bih svima preporucio ko moze da nabavi asus 3060TI dual. 63mhs, potrosnja 129w ( nije iz zida jer je za sada u kucistu ) temp ne prelazi 57c u zatvorenom kucistu. Tiha karta, hladna, odlicna za mining.
Mozes meni da nabavis jednu? [emoji846]Ja bih svima preporucio ko moze da nabavi asus 3060TI dual. 63mhs, potrosnja 129w ( nije iz zida jer je za sada u kucistu ) temp ne prelazi 57c u zatvorenom kucistu. Tiha karta, hladna, odlicna za mining.
Imam jedno pitanje i treba mi pomoc.
Na grafici imam 1x8 pin kao i na na napajanju. Oroginal kabal od napajanja je. 1x8 i jos 1x8.sa.dodatkom 1x8 ali su preblizu jedan drugog i ne mogu da. utaknem u riser... ima li leka i sta. raditi? Naravno ako ima neki produzetak, dodatak ali da je. 100% sigurno
Kako mislis trrbalo bi da stigne? Gde. si kupovao ako nije tajna?Ja sam kupovao one 6pin female na 2x8pin male, odprilike su 10ak cm dugacki, trebalo bi da stigne.
Pogledajte prilog 296595
Kako mislis trrbalo bi da stigne? Gde. si kupovao ako nije tajna?
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Kako mislis trrbalo bi da stigne? Gde. si kupovao ako nije tajna?
Jel ovo lazni sajt , cena povoljna, zemlja Holandija
https://myminershop.com/product/innosilicon-a10-ethmaster-500mh/
Treba li tu nesto namestiti? Inace u Nvidia control panel nesto mi pise Psyhix pa monitor a za GPU pise AUTO, ne stoji kao primarna 3070 a ima je u opcijama, to ne znaci nista za ovo sto meni treba?![]()
![]()
![]()
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Znaci hdmi kabal dzabe imam.Mora direktno na maticnu da se poveze monitor?Stavi enable na Above 4G. Prebaci se na internu grafiku i nabavi display port na vga konverter vidim da ima na KP. Trebalo bi da dobijes sliku na monitor
Mogu li riser proveriti tako sto iskljucim napajanje sa primarne 3070 a 1070 spojim riserom i ubacim kabal od napajanja i onda je spojim hdmi kablom? Moze li tako ili mi i za to treba pomenuti dodatak?Meni lici da je riser / kabl mozda problem
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Uh ajde pogledacu posle, na poslu sam. Video sam da ima nesto u advance u biosu ali msm da sam video da mi je za primarni displej tamno, da ne mogu da menjam ali nisam siguran... da ne diram ono 4G??Stavi enable na Above 4G. Prebaci se na internu grafiku i nabavi display port na vga konverter vidim da ima na KP. Trebalo bi da dobijes sliku na monitor
EDIT: vidim da ta ploca ima hdmi izlaz. znaci da u biosu mozes da promenis na internu grafiku da daje sliku IGFX npr i to je to.
Povezao sam sve konacno kad sam dosao sa poslao, isao na ENABLE 4G u BIOSU.dzaba ti izlazi na maticnoj ako nema Ryzen G procesor,kao sto je 2200G i slicni
1200,1600x,2600,2700 i ostalo nema nikakvu grafiku i odatle nemas ni sliku sa maticne ploce,treba ti i jedno i mozes sliku da imas jedino sa grafike
Da li si cackao i podesavao nesto u AB-u, mem. clock, core clock...? Da li si update drivere na poslednju verziju?Imam jedan problem sa jednom 1070ti. Grafika izbacuje 0/0/0 shares, radi, igrao igrice, testove, ali na mineru kao da ne fungcionise. Kako god klokovao, default ovao, menjao drajvere ista prica. Izleti ponekad crvenim slovima nesto tipa invalid cuda cores. Zna li ko sta je muci?
Imas sliku iz majnera sta pise i sve ostalo? Koji novcic, miner i kako izgleda. bat?Probao sam i sa i bez AB isto je. Drajvere 3 verizije u nazad izmanjao. Ona radi, dignu se temp, skoci potrosnja, ali kao da ne radi nista...vrti u prazno sto bi se reklo. Na tok istom slotu druge grafe rade normalno, cak i jaci potrosaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari