forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
Rasprodao još u februaru...
Za 10 eura po komadu? A mozda tada za 20 bila veca potraznja...Rasprodao još u februaru...
Danas sam iskljucio sve..koji trip kad cujes tisinu odjednom..trenutno bilo koji majning mi je samo gubici..mali ali opet gubitak..sto sam iskopao iskopao sam ..ovako da nastavim kopanje morao bi to sto sam vec iskopao da prodajem po ovim bednim cenama da bi pokrio struju ..grafike ipak necu jos da prodajem ako se slucajno vrati nekim cudom.
Bolje izbaci sada. Za 2-3 meseca biće polava. Još bolje bi bilo da si u februaru sve rasprodao , ili makar pola.
Samo savjetovao ljudima da se otarase gvožđurije dok ne dostigne cijenu od 10€...Aha, a da je kojim slučajem nešto preostalo, prodavao bi sad po 10 eur kako drugima predlažeš... Svi imamo oglase i znamo cene, tržište ih formira a ne nečije puste želje
Čekaće bolje vreme, koje za to neće doći.
Kaze kristalna kugla il si cuo od neke prorocice?
To ne zna niko na svetu, te ne mozes ni ti da znas.
Koliko sam razumeo ovo za 10 € je samo figurativno. Niko nije licitirao sa tom cenom, već pravac u kom se sve kreće.
Nase trziste PC racunara sigurno ne moze da primi toliko kartica koliko ce ih potencijalno izaci iz rudnika, ako se ne nadje alternativa za kopanje. Savetovao bih distributere sa smanje ordere VGA za Q1 2019 i Q2 2019. Ko ce lud biti da kupi bilo sta novo ako ce imati RX ispod 100e, 1070ti ispod 200 i 1080ti ispod 300...
Šteta što nema futuresa polovnih grafa pa da se svi pozicioniraju onako kako propovedaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari