Zapalila se naponska na v2 gigi sama. Otvoricu ovih dana temu.
*****i na v2 poskidali sve sonde...samo za gpu ima i ti posle ako nemash termometar....
A gpu je bio na tipa max 67c i bios f43.
Neka i ledio potvrdi, njemu su se 4 zapalile od 10 i njemu je ewe zamenio.
A mene dl na keca odhebao, kao i ga tajvan i ga kancelarija.
Obavezno otvori temu! Kad su nam uzimali novac sve je islo glatko a sada se prave ludi. Vecu stetu ce imati ako ti ne zamene grafike. Losu reklamu je dovoljno da dobijes samo jednom.
Nije se demiosu to desilo zbog tog curenja,kao ni meni,vec zbog nekvalitetnih komponenti na naponskoj.Ona jednostavno izgori,gigabyte je tu stedeo,nije racunao da ce neko kartu da drzi pod velikim opterecenjem 24/7/365.Ja sam ih imao deset.Uzete su u septembru prosle godine ako se ne varam i do sad su mi cetiri izgorele bas kao i njemu.Nepo system odradjuje reklamacije za Ewe i ljudi su videli sta je u pitanju i nisu pravili nikakav problem,sve su mi zamenjene u roku od odma cak sam trazio da mi se daju MSI iako su malko jeftinije od gige,bolje su,potpisujem.
Pokusacu da pronadjem slike mojih spaljenih kartica pa da se gospodi dostavi da vide da je to cesta pojava na gigama i da treba da uvaze reklamaciju.
Evo da se i ja "pohvalim" sa jednom spaljenom gigom 7950. A reklamacija je uvazena tek nakon sto sam pomenuo da cu sudskim putem da trazim svoja prava.
Pogledajte prilog 127667
Ja imam konbinaciju Asus7950DCUII V2 i Saphire 5850 (obična) i rade bez problema. Asus je 1040/1375/1.025V dok je Saphire na 835/900/1.049V (ne može niže ni na def klokovima), naponi su podešeni u TRIXX-u. Na slici se vidi koliko dajuispala mi je u nekoj kombinaciji povoljna asus 5850. dilema je da li da kupim.
vec imam jednu asus 7950 cdII V2 pa me zanima postoji li mogucnost da ove dvije karte rade zajedno na kopanju. kakve su postavke i rezultati?
Otvori temu, imamo svi ovde po nesto da ih "nahvalimo".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari