karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Pa to onda znači da će 79xx još godinu dana ( dok im ne dodje prava zamena) da crnče u rudnicima :dTako su uradili iz 5/6 seriju, nista se nije promenilo. Inace ova r9 serija je verovatno bila gotova u januaru kad je bio prvi planiran release, ali su skontali da mogu da uvale i one leve chipove sa voltazom od 1.17 i 1.25, pa sto da se ne rese djubreta ... Zato od nove godine na ovamo nije bilo puno valjanih karti
Vec je receno da ce karte biti vise okrenute Gaming performansama nego Computing-u. Direktno AMD izjavio.
Tako da ne ocekuj nista preko ~900 kh/s za najjaci model. A ti vidi da li se isplati dati ~550e za nju.
citam na netu da je AMD Radeon R9 280X unapredjena 7970?
koja ima da se kupi za 27k din? sto znaci da je best buy?
ili se varam, a sto znaci da ostalim grafikama cena treba da padne?
ma jel ne moze da se izvuce taj cep u sredini i tako pristupi osovini ???
Kao sto je vec receno svaki vent se moze otvoriti samo treba znati i biti pazljiv pa ne radite sa hidrosnkim kolajderom i izotopima pa ako krene po zlu ode pola grada![]()
ccc odgledao klip, kakva muka da se rasturi vent, bas su ga napravili za jednokratnu uoptrebu....Cep je slemljen za okolnu plastiku (ili deo nje), nece se to izvaditi. Nasao sam dobar video za rastavljanje TFII venta, ali se razlikuju ventovi u ovom delu: http://www.youtube.com/watch?v=Kx7go-cA9tc&feature=player_detailpage#t=159 , tako da to ne ide. Pogledajte prilog 125100
zato ja radim samo u 3 smenu pa kolko napravim znam da racun nece biti vise od 1-2k din ...Au sad sam pogledao racun za struju, ocekivao sam oko 7000din posto nije ni sat vremena bila klima ukljucena u septembru kad ono 9000hiljada :zgran:. E ***, vise od pola zarade trenutne oko 60-65% ode na struju, pa sjajno. Zarada sa ~ 3400KH/s 40evra, smesno. Malo sad zavidim onima koji ne placaju struju
.
u bios namestis kad da se startuje automatski a imas citav niz malih programcica koji gase racunar...Pa i to je neka opcija, ali zamisli da radim 3. smenu samo, zarada 15-20evra! Jel se vredi zbog toga cimati i svako vece-jutro paliti i gasiti? Bolje onda da rasprodam sto mi ne treba i da zaboravim na ovo. Mada ko zna mozda cu i ja jedan kratak period (da vidim da li ce se nesto menjati) tako ako jos padne cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari