Dimke
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.07.2002
- Poena
- 649
Koji amd drajver koristite za amd 470/480
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
16.9.2 nonwhql
Koji amd drajver koristite za amd 470/480
+116.9.2 nonwhql
ETH sa RX470 hynix memorijom, do koliko idete?
Evo raspakovao sam ASUS 480 8G strix i nema sta da se kaze SAPPHIRE je patuljak prema ovoj, ovako adhok mora biti i hladjenje bolje, mislim da ce biti greota da je bacim pod vodu, kad i ovako bi trebala da bude ladna ko spricer, jedino sto me kopka dali bi manje trosila ako bi bila na temp 15 stepeni. Marko, znam da je glupo pitanje , smem li da diram stiker na srafu za gpu, kopka me hladjenje mem i da li su stedeli na pasti . Sad cu da je pustim na sobnoj i da vidimo kolko ce da oladi. Stvarno nemam reci, ovo je vrh, nikad nisam favorizovao ni jednog proizvodjaca , ali mogli su da stave dual bios i moram da pogledam kolika je razlika u protoku ventova jer je ovde 9 ana SAPPHIRE 10 stim sto su ovde tri devetke :-devil-:
Moze li se popraviti zujanje zavojnice na karti i da li je to uopste isplativo raditi ako moze?
Pitao sam ali izgleda da nsiam pitao dobro, pa ću ponovo.Naime na koliko overklokujete RX470 Hynix memoriju? Na kom kloku Vam radi za ETH?
Vrhunski rezultat. Vecina nece preko 1900. Da li je mnogo ne zna se,koliko znam ni jedna ne ocitava temperaturu mem cipova. Guraj pa dokle stignesOk. Meni radi na 2000. Nadam se da nije mnogo. Daje tu negde oko 28.6.
![]()
Stigao fan za manje od nedelju dana [emoji122]
Ok. Meni radi na 2000. Nadam se da nije mnogo. Daje tu negde oko 28.6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari