kazi to onima koji.su.(a meddju njima i ja) prodavali hardver kafda je bila susa.preko.godinu dana
Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka
Znaci nista bez zatezanja latencija tj modovanja biosa, to vazi i za 470. Nebih da se zezam sa modovanjem jer pitanje je kako ce raditi na drugim algo, jer kako pada cena brzo ce se kopati nesto drugo
kazi to onima koji.su.(a meddju njima i ja) prodavali hardver kafda je bila susa.preko.godinu dana
moj.trenutni rig, sa serverskim napajanjem, kablovi.radjeni u sopstvenoj reziji
![]()
Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka
Ima malo...ispucao ti zid od toplote![]()
Druže sve može, u principu računica je prosta, ako ostane ovakvo stanje kakvo je sad, grubo računajuci za isto vreme ti se otplacuje i 1 rig i 10rigova, to je nesto manje od godinu dana, razlika je samo sto posle tih godinu dana 1rig sa 4 karte i dalje donosi samo 150-170e cisto dok 10 komada donosi 1500-1700e cisto, kapiras ?Moze li nesto da se uradi sa 2 karte?
Dve je malo jer imas konfiguraciju koju te grafike takođe treba da isplate, znaci psu, mobo, cpu, ram. Ako stvarno ne mozes da nategnes na vise od 2 grafe onda nadji nesto staro sto vec imas pa petljaj kombinuj i uzmi samo novo napajanje, mada iskreno da sam na tvom mestu ne bih se uopste upustao u ovako nesto sa 2 grafike, ja radim sa 4 pa je opet knap..Pa dajte onda neku preporuku za konfu sa 2. Grafulje
^^
gde se toga secas
![]()
^^
gde se toga secas
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari