S
Sale KG
Guest
Gejmeri ako su pametni igraju se na NVIDA graf. karticama. 
Da, prodaju 7950 Powercolor i kupe Asus GTX 760 Direct Cui ostane im za trosak
To se meni desavalo dok u bios-u nisam podesio neki maximum performance mod 'bem li ga (asus uefi bios, b85+ ploca). Od tada ne ide u stand by kad se diskonektujem sa tv-a.
Sta nece u rig?@izzy
Kako ti se pokazao PowerColor? Uzeo sam dvije od Sase danas ali nece joa u rig
Sta znaci kada kh/s opadne odjednom a nisam cackao config.?
Kopam sve vreme ~175kh/s(HD 7770) i slucajno pogledam kad ono ~30kh/s a nista pipnuo nisam
Da napomenem da sam res komp i sve je u redu sada, ali pitam da bi znao sta je to jel nesto ozb ili?
puk'o driver?
Stabilno 450 kh/s sa 1080/1250 temp 59c, sobna 18, a safirka 57c i 440 kh/s.Nece jos u rig, fale mi neke komponente.
Pa dobro, ako je 450 stabilno bolje ista nego nista.
Uzeo sam i safirke 270 pa cu kombinovati te 4.
Cim izadjem iz teamviewera sa jedne masine, posle 10 min ode u off. Dok sam nakacen na kucnom racunaru, sve ok. Znaci cim izadjem posle 10-15 min zakuca masina.
Znaci ako sam 2 dana zakacen bez prekida, udaljena masina ce normalno raditi kao i kartice koje bacaju sherove.
Da li nekom pada na pamet sta moze da bude.
Stabilno 450 kh/s sa 1080/1250 temp 59c, sobna 18, a safirka 57c i 440 kh/s.
@cronaldo mozda je puko pool ili tako nesto...
a da probaš samo control panel power options high pereormance. I još neka podešavanja hibernacije da isključiš . Meni se nije kucala mašina nego je odlazila u hibernaciju ili da spava šta već. I prestaje da kopa . Posle ovog radi kako treba.
SAJ ce reci coinotron, ja cu reci litecoinpool, a singerica ce reci wemineltc, tako da ne znam sta bih ti preporucio...![]()
i ja sam tako resio problem, u control panelu high performance, pa jos i u advanced podesavanjima takodje poiskljucivao sve moguce stednje...
Koja je amperaza nominalna za 270/270x kartice sa smanjenim naponima?
Da li je 70amp na grani dovoljno za 4 kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari