cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Gigabyte GA-B75-D3V ova daje 5 slotova..
Imam ja jednu sa cetiri ali max dve karte podrzava mozes da je ..... nece vise tako da treba proveren info od korisnika buduci rudaru
Preskači ovo đubre, unakazila me je u prethodna dva dana...sve živo sam proba, nema teorije da nateram 7850 da radi preko 360...a ista kartica, isti windows, sve isto, druga ploča, 390 bez problema...
Imate jeftinu GA-H61M-DS2H.
Imas li ti neki predlog La. ?
Nisam imao vremena listati strane u nazad, pa smao videh poslednjih par poruka tako da nisam znao o cemu se radi.
Pa vidi, ja koristim MSI H61M-P21, MSI H61M-P23, Gigabyte H61M-DS2H i sve tri su mi i izvanredne. Rade extra sa 4x79xx grafickama i uglavnom je vecina dolazila sa flesovanim biosom koji je sposaoban za Ivy Bridge.
E sad, sto se tice dobavljivosti, ove dve MSI se malo teze nabavljaju jer su retke. Ali gigabyte zato mozes kupiti na svakom cosku. Samo sto ih trafike nisu pocele dobijati...
Koristis li je ti ?
Slaninica ubodi merac u zid i u njeda rig i tako ces izmeriti 5% +-
Meni ta Giga radi odlicno. Doduse ze to sto radi i ne moze da se kaze da je odlicno jer i ne radi nista posebno. Bitno je da je rudarenje bez problema.
i ja imam sa 4 i 5 slota ploce i rade, h61m-ds2h tera intel 1610 i 2x7950 i 2x7970 i sve ok, integrisana grafika radi i nju koristim, ona je bila najjeftinija sad ne znam stanje
Ne koristim je ja, ja se kurcim sa z77a-gd55. Ali znam iz druge ruke da ploca radi posao za kopanje.
Zna li neko da li se isplati uzimati referentnu R9 290,kakve su joj temperature i koliko bi ona mogla da daje vise khs-a u poredjenju sa R9 280x?
Da li je neko probao AMD Radeon R9 270X ASUS OC 2GB GDDR5, DVI/HDMI/DP/256bit/R9270X-DC2T-2GD5
vec je receno 880 khs i 90+ C
Ok, nisam video da se spominjala ova grafika. A kakva joj je potrosnja u odnosu na R9 280x i na kojim naponima radi?
I mene zanima ovo... cini mi se da je neko komentarisao da je dobro ulaganje ova karta... mene interesuje da li je ASUS opet najbolja karta u klasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari